Re: ΔΙΑΣ - Ο υπέρτατος θεός, ο Μεγάλος Ευεργέτης
Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω ένα πολύ δύσκολο γενέθλιθο ωροσκόπιο δυστυχώς, αλλά τουλάχιστον οι όψεις του Δία έναι καλές:σύνοδο με Ουρανό, εξάγωνο με Ποσειδώνα. Μου βγαίνει βέβαια κ μια αντίθεση με Ήλιο αλλά δεν υπολογίζεται νομίζω, είναι πάνω από 5ο ανοχή...
Πολύ καλό άρθρο, γεμάτο πληροφορίες ειδικά για μένα που τώρα ξεκινάω να ασχολούμε με τ' άστρα και τα ζώδια :lol:.. Ένας Δίας στον Τοξότη υποθέτω πως βρίσκετε σε πολύ καλή θέση αφού είναι και ο κυβερνήτης του ζωδίου.. Εάν όμως είναι ανάδρομος?? Μπλοκάρεται ή απλά καθυστερεί να δείξει την καλή του πλευρά?? Και εάν αυτός ο ανάδρομος Δίας στον Τοξότη στον 4ο κάνει σύνοδο με τον επίσης ανάδρομο Ουρανό?? Μπορεί ο Ουρανός σε αυτή την περίπτωση, ξαφνικά, να σπρώξει τον Δία να δώσει αυτά που έχει?? Μπορεί κάποιος να σπρώξει κ μένα να μπω στο νόημα αυτής της όψης του ανάδρομου Δία??
Αχ! Νομίζω πως κερδίζω ρεκόρ για αρνητικές όψεις του δία. Λοιπόν: αντίθεση με ερμή και αφροδίτη, τετράγωνο με άρη. Συν που είναι ανάδρομος. Πάντως μόνο παχύσαρκη δεν θέλω να καταλήξω,κάθε άλλο το ανέχομαι!
Kαλησπέρα!Στο γενέθλιο ωροσκόπιο μου έχω τον ήλιο σε απόσταση 9.30 από τον Δία λειτουργεί η σύνοδος δεδομένου ότι ο Ηλιος σχηματίζει σύνοδο με Αφροδίτη Ερμή και ωροσκόπο και ο Δίας κάνει σύνοδο με τους ιδιους πλανήτες;