Re: Ερωτικές σχέσεις: Σύνθεση αντιθέτων ή Έλξη ομοίων
Quote:
Originally Posted by
parkat
Μαζί σου κι εγώ!
Αν και :offtopic: πώς έβαλες τους συνδέσμους για μηνύματα με msn και skype να φαίνονται κάτω από τα στοιχεία σου;
Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα για να μην είμαστε off topic!!!
Δεν είναι κακό Κατερίνα. Για την ακρίβεια είναι μια επιλογή που δίνει το φόρουμ για όσους επιθυμούν επικοινωνία εκτός myHoroscope
Quote:
Originally Posted by
parkat
Μαζί σου κι εγώ!
Αν και :offtopic: πώς έβαλες τους συνδέσμους για μηνύματα με msn και skype να φαίνονται κάτω από τα στοιχεία σου;
Συμφωνώ με όλα οσα εκφράσατε όλες, και διαβάζοντας τα ,μου ερχονται δυο εννοιες στο μυαλό....
ΓΝΩΣΗ-ΠΟΝΟΣ. Μόνο που ο πόνος είναι σαν το κύμα.....Αλλες φορές κάνει το βράχο την ψυχή (στήν περίπτωση αυτή) λείο,και άλλες τραχύ.....και άντε να δούμε πως να διαχειριστείς συναισθήματα.....:cry:
Ευχαριστώ Σωκράτη, το ενδιαφέρον μου ήταν τεχνικής φύσεως πάντως!
Quote:
Originally Posted by
παλίρροια
άντε να δούμε πως να διαχειριστείς συναισθήματα.....:cry:
Μαζί με τις φίλες σου! Γιατί οι φίλες ακούν, συμπαραστέκονται και εμψυχώνουν με τον έναν ή άλλον τρόπο! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
parkat
Μαζί με τις φίλες σου! Γιατί οι φίλες ακούν, συμπαραστέκονται και εμψυχώνουν με τον έναν ή άλλον τρόπο! :bigsmile:
:love: Είσαι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!:love::love::cheesy::tou ng::love::love::love::laugh:
Quote:
Originally Posted by
parkat
Λίγη βοήθεια δεν βλάπτει αλλά δυστυχώς ο εσωτερικός πόνος είναι προσωπική υποθεση!
Κοπελιές μου...τι μαυρίλα είναι αυτή καλέ...χρονιάρες μέρες...? :bigsmile:
όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι...αυτό είναι ζωή...και αν έχετε τέτοιο θέμα περί πόνου και απογοήτευσης...(και ποιός δεν έχει θα μου πείτε...?) και ίσως σιχτιρίζετε την μαύρη σας τη μοίρα και το Δία σας ο οποίος την έχει πέσει για ύπνο....έχω να σας θέσω την εξής ερώτηση:
αν ερχόταν κάποια μαγική δύναμη και σας ελεγε..."μπορώ να σας απαλλάξω από όλα...δε θα ξανανιώσετε πόνο, θλίψη, απογοήτευση...αλλά με αντάλλαγμα να μη νιώσετε τίποτα ξανά..." τι θα επιλέγατε...? είδατε...? ξαφνικά ο πόνος γίνεται γλυκός και όμορφος...και θύμηση ότι είσαι άνθρωπος και, ΝΑΙ, νιώθεις!!!
Quote:
Originally Posted by
whisperer
όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι...αυτό είναι ζωή...και αν έχετε τέτοιο θέμα περί πόνου και απογοήτευσης...(και ποιός δεν έχει θα μου πείτε...?) και ίσως σιχτιρίζετε την μαύρη σας τη μοίρα και το Δία σας ο οποίος την έχει πέσει για ύπνο....έχω να σας θέσω την εξής ερώτηση:
αν ερχόταν κάποια μαγική δύναμη και σας ελεγε..."μπορώ να σας απαλλάξω από όλα...δε θα ξανανιώσετε πόνο, θλίψη, απογοήτευση...αλλά με αντάλλαγμα να μη νιώσετε τίποτα ξανά..." τι θα επιλέγατε...? είδατε...? ξαφνικά ο πόνος γίνεται γλυκός και όμορφος...και θύμηση ότι είσαι άνθρωπος και, ΝΑΙ, νιώθεις!!!
Πες τα χρυσόστομη!!! Χαίρομαι που δηλώνεις παρουσία με αισιοδοξία!!!!!!! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
whisperer
.........:Ξέρω ότι είναι offtopic: αλλά ας μου πεί καποιος υπάρχουν όψεις στο γενέθλιο που να υποδηλώνουν την ....ΓΚΡΙΝΙΑ? Γιατί εδώ και πολύ καιρό τώρα εντοπίζω στόν εαυτό μου εκτός απο παράπονα που έχει να ......διαθέτει και αυτό! Θα το ξεπεράσω αυτό καποτε....η είμαι καταδικασμένη και γω και οι άλλοι.....και σεις μαζί που με ακουτε?:wacko: