Re: Συζήτηση για γενέθλιο χάρτη ατόμου με καλλιτεχνική κλίση
Quote:
Originally Posted by
saggitar1
Αυτος ο φορτωμενος δωδεκατος τι δειχνει αραγε? Δεν εχω ξαναδει οσο κοιταζω ωροσκοπια μεχρι στιγμης τοοοοοσο πολυ δωδεκατο.
Οντως εχει να κανει παντως και με την ηθοποιια. Εχει σπουδασει κλασσικο τραγουδι που περιλαμβανει και αυτο. Κατι ομως την κραταει μακρια απο τα φωτα....
Ο τύπος του 12ου προτιμάει να δουλεύει "behind the scenes"...
Ετσι εξηγειται λοιπον....γιατι και να προσπαθησεις δεν την ταρακουνας απο κει που ειναι!!:nuts:
Και μιας και μιλάμε για άτομα με καλλιτεχνική φύση σε αυτόν τον χάρτη γιατι αυτό το άτομο δεν έχει ανοδική πορεία? Με τόσο Σκορπιό η επαγγελματικότητα τουλάχιστον είναι αδιαμφησβήτητη συμφωνείτε?
Quote:
Originally Posted by
S+S
Και μιας και μιλάμε για άτομα με καλλιτεχνική φύση σε αυτόν τον χάρτη γιατι αυτό το άτομο δεν έχει ανοδική πορεία? Με τόσο Σκορπιό η επαγγελματικότητα τουλάχιστον είναι αδιαμφησβήτητη συμφωνείτε?
Για μισθοφόρος ίσως...;;;
Τόσο χάλια? Καμία πιο κατατοπιστική σύντομη απάντηση?
Quote:
Originally Posted by
S+S
Τόσο χάλια?
¶ρης στον Σκορπιό πάνω στον Ωροσκόπο; Με ποιόν θα συνεργαστεί; Και ποιός θα του πάει κόντρα; Ο Ερμής στον Σκορπιό όμως μ' αρέσει... Γιατί δεν πάει στην ΕΥΠ;
Quote:
Originally Posted by
Aries&Libra
¶ρης στον Σκορπιό πάνω στον Ωροσκόπο; Με ποιόν θα συνεργαστεί; Και ποιός θα του πάει κόντρα; Ο Ερμής στον Σκορπιό όμως μ' αρέσει... Γιατί δεν πάει στην ΕΥΠ;
ΈΥΠ? Συγγνώμη που δε σε πιάνω αλλά είναι κάπως αργά. Αλλαγή επαγγέλματος καλύτερα?
Quote:
Originally Posted by
S+S
ΈΥΠ? Συγγνώμη που δε σε πιάνω αλλά είναι κάπως αργά. Αλλαγή επαγγέλματος καλύτερα?
Πλάκα κάνω. Είναι οι μυστικές υπηρεσίες. Θα του ταίριαζε ένα επάγγελμα με έρευνα, μυστικά, ψυχολογία, γενικά Πλουτώνιο...Δεν ξέρω με τι ασχολείται ο άνθρωπος τώρα. Μην τον πάρουμε στο λαιμό μας. Αλήθεια, του αρέσουν τα μυστικά;
Quote:
Originally Posted by
Aries&Libra
Πλάκα κάνω. Είναι οι μυστικές υπηρεσίες. Θα του ταίριαζε ένα επάγγελμα με έρευνα, μυστικά, ψυχολογία, γενικά Πλουτώνιο...Δεν ξέρω με τι ασχολείται ο άνθρωπος τώρα. Μην τον πάρουμε στο λαιμό μας. Αλήθεια, του αρέσουν τα μυστικά;
Με τόσο Σκορπιό που έχει σίγουρα του αρέσουν. Είναι μουσικός πολλά χρόνια,πολύ καλός αλλά δεν ξέρω αν αστρολογικά διαγράφεται ένα μέλλον τουλάχιστον των τόσο καλών δυνατοτήτων του.
Quote:
Originally Posted by
S+S
Με τόσο Σκορπιό που έχει σίγουρα του αρέσουν. Είναι μουσικός πολλά χρόνια,πολύ καλός αλλά δεν ξέρω αν αστρολογικά διαγράφεται ένα μέλλον τουλάχιστον των τόσο καλών δυνατοτήτων του.
Μπορεί κατά βάθος να μην τον νοιάζει μια μεγάλη καριέρα.