Εγώ είμαι συκιά...ο συνειρμός είναι δεν μου αρέσει!!! :)
Printable View
Εγώ είμαι συκιά...ο συνειρμός είναι δεν μου αρέσει!!! :)
Καλο , αλλα οχι και γαυρος .....!!! Μεχρι εισητηρια διαρκειας της Παναθας παμε να παρουμε .. ακου γαυρος. Ασε που ( σσσσ ... μην το πειτε πουθενα,) με τα κιλα που εχω μαλλον για πλατανι με βλεπω. Madcat εγραψες παλι....
Quote:
Originally Posted by madcat
Φιλη MADCAT
Και γω Πευκο είμαι και... εχει πέσει απολύτως μέσα λέμε!!! χεχεχεχεχεχε
Quote:
Originally Posted by astroakis
Και άλλο ενα συν για τον φιλο μου τον Ακη...!
(Εκτος τα φοβερά του συμπεράσματα!! :) )
Και γω "πράσινη" είμαι!! χεχεχεχε
Μεχρι και το αίμα μου κοντεύει να πρασινίσει :p χεχεχεχεχε
Εγώ πάλι είμαι Στάκτης!!!Παράξενο ονοματάκι δεν βρίσκετε?
Πολυ ωραιο θέμα τρελογατο!
Εγω..τι να πω!ω ελατο ω ελατο;;
{Παντως ενημερωτικα, καποια δεντρα αντιστοιχουσαν στα "ζωδια" των δρυιδων,ιερεων των κελτων.
Καπου διαβαζα μαλιστα οτι η επιλογη των δεντρων,να εκφραζονται σαν "ζωδια",εγινε επηρεασμενη απο την αρχαια θρησκεια της "μεγαλης θεας",της μανας γης δηλαδη ,που προυπηρξε ολων των θρησκειων!Στην πορεια,οι ιερειες ,αντικατασταθηκαν απο τους δρυιδες,καθως περνουσαμε στην πατριαρχικη κοινωνια και τα πραγματα πηραν τον δρομο τους!Βεβαια,δεν εβλεπαν μονο τα δεντρα,αλλα λαμβαναν πολυ σοβαρα,την σεληνη και τα ηλιοστασια .}
χμμ,μηπως το ελατο να το αλλαξουμε και απο "ο μυστηριος"να το κανουμε "ο πολυλογας";; :emb :D
Ώστε για αυτό είμαι ξινή...λεμονιά lime!!!!
Πάντως, χωρίς πλάκα, έχω ΟΛΑ αυτά τα χαρακτηριστικά. Εντυπωσιάστηκα...:oh:
Και στην δική μου περίπτωση μέσα έπεσες!!!
... βέβαια αν ήμουν άνδρας και έβλεπα ότι ήμουν συκιά... θα το έπαιρνα λίγο βαρέως!! :toung: Αλλά κατά τ' άλλα τα βασικά χαρακτηριστικά της συκιάς που παρατίθενται με εκφράζουν πλήρως και ανταποκρίνονται στην δική μου πραγματικότητα!!! :bigsmile: :bigsmile:
Εγώ πάλι είμαι Λεύκη...μήπως και Λευκή???:toung: Ομολογώ πως η περιγραφή μου ταιριάζει απόλυτα! Συγχαρητήρια madcat:bigsmile: !!!
Πολύ καλό άρθρο. Και σε μένα μέσα έπεσε