Πολλύ καλλό το άρθρο αλλά ελπίζω να μην ξαναυπάρξει τέτοιοσ άνθροπος.................................: unsure: :unsure:
Printable View
Πολλύ καλλό το άρθρο αλλά ελπίζω να μην ξαναυπάρξει τέτοιοσ άνθροπος.................................: unsure: :unsure:
Συγχαρητήρια και από μένα.
Θα συμφωνήσω και γω με την Evangeline για περισσότερα τέτοια άρθρα για ωροσκόπια σημαντικών προσώπων. vbmenu_register("postmenu_10392", true);
Συγχαρητηρια και απο εμενα για το αρθρο.
Περιμενω και αλλες ενδιαφερουσες φυσιογνωμιες ......
Οσο για την εξευμενιση των αρνητικων επιδρασεων απο οτι ξερω δεν πιστευουν στην ελευθερη βουληση αλλα εχουν μαντρας και αστρολογικα φυλακτα για καθε πλανητη ωστε να εξασθενισουν την αρνητικη τους επιροη την συγκεκριμενη περιοδο.Βεβαια ο Χιτλερ δεν ηταν ινδος για να το εφαρμοσει...
Θαυμαστή έρευνα. Δεν γνωρίζω καθόλου ινδική αστρολογία. Θα μπορούσατε να μου υποδείξετε σχετική βιβλιογραφία για την ινδική αστρολογία ? Παραθέτω μια συζήτηση - σχόλια που έκαναν ερευνητές του Ωροσκοπίου του Χίτλερ στο site της Rodden, μεταξύ των οποίων κάποιοι έχουν αναφέρει στο παρελθόν ότι οι Ωροσκόπος δεν αποκλείεται να είναι στην Παρθένο ή στον Λέοντα όσο κι αν ακούγεται παράξενο.
http://www.astrodatabank.com/NM/Feed...p?ChartID=3342
Αγαπητό μέλος Prince_Markab
Ένα από τα πιο αξιόπιστα βιβλία που κυκλοφορούν στην Ελλάδα μεταφρασμένο, πάνω στην Ινδική αστρολογία, είναι αυτό του James Braha με τίτλο "Αρχαία Ινδική αστρολογία για τον σύγχρονο δυτικό αστρολόγο". εκδόσεις Ασημάκης. Υπάρχει στα βιβλιοπωλεία που διαθέτουν τέτοια βιβλία σίγουρα. Είναι ίσως το πιο πλούσιο σε υλικό και ανάπτυξη.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
σας ευχαριστώ
Πραγματικά, έχω εκπλαγεί!
Είναι πάρα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον το άρθρο σας!!!
Συγχαρητήρια και από μένα.
Υπέροχο το άρθρο! Πάντα είχα περιέργεια για το ωροσκόπιο αυτού του ανθρώπου και πραγματικά το άρθρο ήταν πλήρες! Συγχαρητήρια!
Δεν είμαι αστρολόγος αλλά γνωρίζω καλά την ιστορία αυτού του ανθρώπου. Ενα πλήθος συγκυριών τον έκανε να φτάσει εκεί που έφτασε και να κάνει ότι έκανε.
Πρέπει να απομυθοποιούμε κάποια πράγματα, υπάρχουν εκατομμύρια τέτοιοι χαρακτήρες στον πλανήτη που δεν τους δόθηκαν ανάλογες ευκαιρίες. Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μας πολύ χειρότεροι από τους κακούς που μας διδάσκει η ιστορία.