Μπορείς να ρωτήσεις εδώ για να μάθεις τον Equal Ascendant σου :bigsmile:
Printable View
Μπορείς να ρωτήσεις εδώ για να μάθεις τον Equal Ascendant σου :bigsmile:
Γεια σας και Καλή Χρονιά σε όλους! Δυστυχώς έχω τον Εq στο Λέοντα στις 28 02' μοίρες και στον 12ο οίκο και αυτά που διάβασα δεν με ενθουσιάσαν φυσικά καθόλου. :sad: Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας ούτε και έχω την τάση να παραιτούμαι απ' τη ζωή. Αυτό που με ανησύχησε περισσότερο είναι εκεί που λέει ότι "τα παιδιά θα το πληρώσουν". Τι εννοείτε με αυτό? Πάλι καλά που ο Ήλιος μου είναι στον Υδροχόο και όχι στον Σκορπιό γιατί αλλιώς ... Επίσης τι εννοείτε λέγοντας "πολύ επικίνδυνες οι διελεύσεις του Ποσειδώνα". Ευχαριστώ! :cheesy:
:noworry: μαλιστα , μάλιστα
Εγώ καταλαβαίνω πως όπου και να είναι δημιουργεί ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!
Nα ρωτησω ισως μια λιγο χαζη ερωτηση
Το Ascendant και το Equal Αscendant το ιδιο δεν ειναι ??
Το Ascendant μου ειναι στους διδυμους και πεφτει αρκετα μεσα με τα προβληματα με το σχολειο κλπ
Γεια σας,
Ενδιαφερον αρθρο αλλα εχω μπερδευτει και γιαυτο θα ηθελα να σας κανω δυο ερωτησεις. Ο ΕΑ ειναι το Βερτεξ?
Αν οχι, τοτε μπορειτε να μου πειτε πως υπολογιζεται?
Αν ναι, τοτε δεν καταλαβαινω πως μπορει να ειναι μονο στον στον 1ο η στο 12 οικο; Εχω Βερτεξ στον Λεοντα και στον 8ο οικο. Πως γινεται;
Ευχαριστω προκαταβολικα!
Κρησσα
ακυρο το προηγουμενο σχολιο μου! Διαβασα το σχολιο του κ. Παιζη για το πως βρισκουμε τον ΕΑ και ξεμπερδευτηκα.... Το υπολοιπο κειμενο με τις αλλες θεσεισ του ΕΑ εχει δημοσιευτει στο σιτε?
ευχαριστω!