Re: ΟΨΗ ΣΥΝΟΔΟΥ ΛΙΛΙΘ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Καλησπέρα,
Αν μπορει να μου δώσει κανείς τα φώτα του....
Αν έχω καταλάβει καλά Η Λίλιθ είναι μια βαριά επιρροή στο χάρτη. Σωστα?
όταν βρίσκεται τώρα η γενεθλια λιλιθ σε σύνοδο με transit Πλούτωνα στον 11 οίκο, και σε σύνοδο με γενέθλια λίλιθ (6 μοίρες αποχωρίζουσα) στον αιγόκερο (απέναντι απο οίκο χαρα ζωής, φλερτ κτλ) και κάνει αντίθεση με γενέθλιους πλανήτες που βρίσκονται στον 5ο: όπως κλήρο τύχης και ερμή που είναι και κυβερνήτης του 5ου..
είναι δύσκολα τα πράγματα? Δεν είναι?
Quote:
Originally Posted by
water
Καλησπέρα,
όταν βρίσκεται τώρα η γενεθλια λιλιθ σε σύνοδο με transit Πλούτωνα στον 11 οίκο, και σε σύνοδο με γενέθλια λίλιθ (6 μοίρες αποχωρίζουσα) στον αιγόκερο (απέναντι απο οίκο χαρα ζωής, φλερτ κτλ) και κάνει αντίθεση με γενέθλιους πλανήτες που βρίσκονται στον 5ο: όπως κλήρο τύχης και ερμή που είναι και κυβερνήτης του 5ου..
θα σου ελεγα οτι υπαρχουν συμαντικοτερες οψεις στον χαρτη μας
απο το να κοιτας λιλιθ ,βερντεξ κληρους...
βαρια επιρροη!:nuts::nuts::nuts:
φιλικα:love:
Ναι σωστο,
απλά δεν εχω αντιληφθεί πολυ τη βαρύτητα της λίλιθ γιαυτο ρώτησα!
Αν συνδιαστεί με γενέθλιο κρόνο αντίθεση transit αφροδίτη και γενέθλια σελήνη σύνοδο transit ποσειδώνα και χειρων, πως σου φαίνεται τώρα?
Δεν είναι όντως βαριά τα πράγματα?
Quote:
Originally Posted by
water
Ναι σωστο,
απλά δεν εχω αντιληφθεί πολυ τη βαρύτητα της λίλιθ γιαυτο ρώτησα!
Αν συνδιαστεί με γενέθλιο κρόνο αντίθεση transit αφροδίτη και γενέθλια σελήνη σύνοδο transit ποσειδώνα και χειρων, πως σου φαίνεται τώρα?
Δεν είναι όντως βαριά τα πράγματα?
Αγαπητό μέλος,
Η Λίλιθ είναι ενας αστεροειδής που μελετάται συμπληρωματικά.Κάτι "βαρύ" δεν μπορεί να δώσει απο μόνη της κι αν υπήρχε τέτοια αίσθηση δεν θα πρόκυτπε απο την Λίλιθ αλλά απο τους βασικούς πλανήτες.Καλό θα είναι να διαβάσετε τα άρθρα στην ενότητα των πλανητών και πλανητοειδών ώστε να μαθετε τί αντιπροσωπεύει η Λίλιθ αλλά κυρίως οι βασικοί πλανήτες.
Η γενέθλια σεληνη με τον ποσειδώνα, φέρνει ονειροπολήσεις,ρομαντική διάθεση, διαίσθηση, ψευδαισθήσεις και άλλα.Ο κρόνος με την αφροδίτη ίσως μια αίσθηση μελαγχολίας. Ομως καθώς η αφροδίτη είναι γρήγορη η όψη με τονγενεθλιο σας κρόνο δεν κρατά για πολύ.
Ελπίζω να σας βοήθησα:bigsmile:.
Quote:
Originally Posted by
water
Καλησπέρα,
Δεν υπάρχει καμιά ... "βαριά" επιρροή, αν εμείς δεν θέλουμε να την βαρύνουμε.:bigsmile: