Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΣ (ΓΕΝΙΚΑ)
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Σου έχουν πει τσεκαρισμένα ότι πλανήτης μέσα στον 10 επειδή είναι κοντά στην ακμή του 11 "πηδάει" οίκο;
Σαφως και δεν πηδαει οικο και για να ειμαι πιο σαφης δεν εννοω οτι ειναι λαθος να κοιταει και τους δυο οικους, απλα αυτο που ξερω ειναι οτι οταν ενας Πλανητης ειναι σε συνοδο με ακμη σημαινει (στην προκειμενη περιπτωση, της φιλης μας στον στον 10) οτι τα θεματα του οικου τα εχει ολοκληρωσει, τα γνωριζει, τα κουβαλα
και ειναι στο μεταιχμιο να γνωρισει τα θεματα του επομενου οικου. Αυτα βεβαια ισχυουν νομιζω πιο πολυ στην Καρμικη.Να σας πω βεβαια οτι Αστρολογος που εχει κοιταξει το Ωροσκοπιο το δικο μου μου ειπε για την Αφροδιτη μου οτι πιανεται πιο πολυ για ενατο οικο και ας εχει αποσταση πεντεμιση μοιρες απο τον ενατο και να κοιταω και τους δυο οικους. Τα συμπερασματα δικας σας!
Quote:
Originally Posted by
'Ερση
Σαφως και δεν πηδαει οικο και για να ειμαι πιο σαφης δεν εννοω οτι ειναι λαθος να κοιταει και τους δυο οικους, απλα αυτο που ξερω ειναι οτι οταν ενας Πλανητης ειναι σε συνοδο με ακμη σημαινει (στην προκειμενη περιπτωση, της φιλης μας στον στον 10) οτι τα θεματα του οικου τα εχει ολοκληρωσει, τα γνωριζει, τα κουβαλα
και ειναι στο μεταιχμιο να γνωρισει τα θεματα του επομενου οικου. Αυτα βεβαια ισχυουν νομιζω πιο πολυ στην Καρμικη.Να σας πω βεβαια οτι Αστρολογος που εχει κοιταξει το Ωροσκοπιο το δικο μου μου ειπε για την Αφροδιτη μου οτι πιανεται πιο πολυ για ενατο οικο και ας εχει αποσταση πεντεμιση μοιρες απο τον ενατο και να κοιταω και τους δυο οικους. Τα συμπερασματα δικας σας!
Έρση μου, να μας τον γνωρίσεις :bigsmile:
(με όλο το θάρρος, ε; )
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Έρση μου, να μας τον γνωρίσεις :bigsmile:
(με όλο το θάρρος, ε; )
Συμφωνω μαζι σου, ποτε δεν επιασα την Αφροδιτη μου για ενατο:toung:
Επιβεβαιώνω ότι έχω γεννηθεί στην Αθήνα.. αν βοήθησει παραπάνω αυτό.
Αρα αν κατάλαβα καλά είναι στον 10ο:
Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τον χρόνο σας και τις διευκρινήσεις σας..
Quote:
Originally Posted by
moonbeam83
Επιβεβαιώνω ότι έχω γεννηθεί στην Αθήνα.. αν βοήθησει παραπάνω αυτό.
Αρα αν κατάλαβα καλά είναι στον 10ο:
Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τον χρόνο σας και τις διευκρινήσεις σας..
Οχι λαθος καταλαβες!Αν ξαναδιαβασεις το link που εχω παραθεσει ,η σεληνη σου πιανετε στον 11 οικο.:wacko:
παιδια το ιδιο προβλημα εχω κ εγω σε μερικες σελιδες μου βγαζει την σεληνη μου στον 10ο οικο κ στις πιο πολλες στον 9ο:wacko:
ειμαι γεννημενος αθηνα
3 ιανουαριου 1989
8 και 45 το πρωι
ευχαριστω
Capricornking,
είναι ανάλογα τι οικοθεσια χρησιμοποιείς. Με equal βγαίνει σε 10, με Placidus στον ένατο.
Σας ευχαριστώ όλους και πάλι...:)
(συγνωμη για το λαθος μου οταν ειπα σελιδες ενοουσα αστρολογικα"sites")πχ. που συμπληρωνεις τα στοιχεια σου κ σου βγαζει ειτε γενεθλια αναλυση ειτε σκετο γενεθλιο χαρτη.σε placidus παντα
οποτε θεωρητικα ειναι στον ενατο οικο?
Ναι αλλα να διαβάζεις και τον 10.