Αχχχ αυτη η συνοδος Σεληνη / Ποσειδωνα μας εχει καψει εμας που την εχουμε , ομολογουμενως... Εδω χρειαζεται ενας γερος Κρονος ωστε να φερει ισορροπιες.
Printable View
:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΕΣ .....!!!!!!! Αν και η συνδος αυτη με τον Ποσειδωνα αντιθετει με τον Ηλιο μου (πανσεληνος σε θολουρα) :wacko: Μπας και με σωσει η αντικειμενικοτητα της πανσεληνου ( Σεληνη αντιθεση Ηλιος) αλλα και παλι χλωμο εως εκρου ( το χρωμα του νεκρου:laugh:)
φίλε cancerian...πυκ(ν)οί καπ(ν)οί (το νι όπως το έλεγε η Αμαλία του "παρά πέντε!!!) π(ν)ίγουν τη σελήνη μας!!!
αλλά έχω αποφασίσει το εξής ...(καθότι τελευταίως τσουρουφλίστηκα για τα καλά!)
απο δω και πέρα μηδενική ανοχή στα φερόμενα "θύματα" , πονεμένους , κατατρεγμένους και όλους τους direct απογονους του Βασιλάκη Καίλα!!:cry::nuts::wacko::wacko:
ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ .... Εδω και ενα εξαμηνο εχω αποτιναξει την μιζερολατρια , μακριαααααααααααα , μαστιγωνω τα φερομενα θυματα , ποναω τους πονεμενους , κατατρεχω τους κατατρεγμενους και τελικα κλωτσαω καθε απογονο βλ. Καιλα ...:cheesy:
Μπορεις να το πεις και Διελαυνων Πλουτωνας αντιθεση γενεθλιος Ηλιος και συνοδος αυτου με γενεθλια συνοδο Σεληνη /Ποσειδωνα χαχαχαχαχα
ααααααα μα πορκέ δεν υπάρχει smilie - αυτόματη μούντζα ;;!ΓΙΑΤΙ;!
θες να είναι ο πλούτωνας σύνοδος ποσειδώνα απο τον 11???
θες ο διας στον 12 που είδα το φως το αληθινό;;
θες να αργησα αλλά επιτέλους πήρα μπρος ;;(καθότι είμαστε και βραδυφλεγη ζούδια...!!)
σημασία έχει ότι έκλεισε το υποκατάστημα της πρόνοιας!
μωρε ας μου εμφανιστεί κανείς και έχω πρόχειρη την απόχη!!:toung::bigsmile::wacko:
Με το μονο πραγμα που την "βρισκω" αυτο τον καιρο ειναι με το Grey's Anatomy και την Λολα, απο εκει να καταλαβεις ...... :crazy:
Το ανωθεν κειμενο ειναι :offtopic: