Re: Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη
Mπορεί όμως να φανεί η ανεκτικότητα των συντρόφων και συνακόλουθα το κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να κάνουν υποχωρήσεις προκειμένου η σχέση να είναι βιώσιμη!
Αγαπητή peponi96, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες!
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
¶ρης και αφροδίτη κάπου στο φόρουμ διάβασα ότι βγάζει μεν πάθος στην σχέση αλλά και πολλές εντάσεις .. αν δεν κάνω λάθος ...
φιλικά πάντα !
Μπα τελικα τι να σου κανει μια Αρης συνοδος Αφροδιτη και μια Αφροδιτη * Αφροδιτη και οποια αλλη αρμονικη οψη, οταν υπαρχουν Ηλιος τετραγωνο Ηλιος, Ερμης, Αφροδιτη κ Ερμης τετραγωνο ερμης. Πολυ τετραγωνο, πολυ ενταση....:wacko:
Quote:
Originally Posted by
zania
Μπα τελικα τι να σου κανει μια Αρης συνοδος Αφροδιτη και μια Αφροδιτη * Αφροδιτη και οποια αλλη αρμονικη οψη, οταν υπαρχουν Ηλιος τετραγωνο Ηλιος, Ερμης, Αφροδιτη κ Ερμης τετραγωνο ερμης. Πολυ τετραγωνο, πολυ ενταση....:wacko:
Μα οι εντασεις και το παθος κραταν μια σχεση!!!αν ειναι ολα αρμονικα.... το ενδιαφερον σιγα σιγα χανεται ...
Επομενως καλο ειναι να αναβουν τα αιματα:laugh:με τετραγωνακια και αντιθεσουλες....:nuts:
Quote:
Originally Posted by
zania
Μπα τελικα τι να σου κανει μια Αρης συνοδος Αφροδιτη και μια Αφροδιτη * Αφροδιτη και οποια αλλη αρμονικη οψη, οταν υπαρχουν Ηλιος τετραγωνο Ηλιος, , ....:wacko:
Το τετράγωνο μεταξύ των φώτων σε μια ερωτική συναστρία .. από όσα διάβασα .. δεν είναι απαραίτητα παρεμποδιστικό στην σχέση ίσα ίσα δηλώνει στενή επαφή μεταξύ των ατόμων που εμπλέκοντε και αν βγάζει ένταση είναι στο ίδιο το άτομο εσωτερικά και όχι μεταξύ των δύο.
παραθέτω τη σχετική αναφορά να φαίνετε η προοδός μου ότι μελετώ :love:
" Βασικά οποιαδήποτε ισχυρή όψη ανάμεσα στον Ήλιο τον ένα χάρτη και στη Σελήνη στον άλλο (είτε αυτή η όψη είναι αρμονική είτε όχι) δείχνει την παρουσία ενός ισχυρού δεσμού ανάμεσα στους δυο συντρόφους. Ο Ήλιος σας σε τετράγωνο με τη Σελήνη του, για παράδειγμα, τείνουν να σας φέρνουν κοντά περισσότερο παρά να σας χωρίζουν - κάτι που μπορεί να μην το περιμένετε εάν λάβετε υπόψη σας την «παρεμποδιστική» φύση του τετραγώνου."
Ναι ομως δεν εχουμ εΗλιος τετραγωνο Σεληνη, αλλα Ηλιος τετρ. Ηλιος...
Quote:
Originally Posted by
zania
..... γιατί φώτα δεν είναι και αυτά ηλιος με ήλιο
.... καλά μου έχουν αλλάξει τα φώτα .. :wacko:
τελικά το κάθε θέμα έχει τόσες συνιστώσες που πραγματικά μομονωμένο ένα στοιχείο δεν λέει και τίποτα ... με την λιγη μου ενασχόληση αυτό κατάλαβα ..
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
..... γιατί φώτα δεν είναι και αυτά ηλιος με ήλιο
.... καλά μου έχουν αλλάξει τα φώτα .. :wacko:
τελικά το κάθε θέμα έχει τόσες συνιστώσες που πραγματικά μομονωμένο ένα στοιχείο δεν λέει και τίποτα ... με την λιγη μου ενασχόληση αυτό κατάλαβα ..
Βασικόννννν :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
Το τετράγωνο μεταξύ των φώτων σε μια ερωτική συναστρία .. από όσα διάβασα .. δεν είναι απαραίτητα παρεμποδιστικό στην σχέση ίσα ίσα δηλώνει στενή επαφή μεταξύ των ατόμων που εμπλέκοντε και αν βγάζει ένταση είναι στο ίδιο το άτομο εσωτερικά και όχι μεταξύ των δύο.
παραθέτω τη σχετική αναφορά να φαίνετε η προοδός μου ότι μελετώ :love:
" Βασικά οποιαδήποτε ισχυρή όψη ανάμεσα στον Ήλιο τον ένα χάρτη και στη Σελήνη στον άλλο (είτε αυτή η όψη είναι αρμονική είτε όχι) δείχνει την παρουσία ενός ισχυρού δεσμού ανάμεσα στους δυο συντρόφους. Ο Ήλιος σας σε τετράγωνο με τη Σελήνη του, για παράδειγμα, τείνουν να σας φέρνουν κοντά περισσότερο παρά να σας χωρίζουν - κάτι που μπορεί να μην το περιμένετε εάν λάβετε υπόψη σας την «παρεμποδιστική» φύση του τετραγώνου."
Για αυτο μιλουσα...:bigsmile:
η αφροδιτη της γυναικας στο τοξοτη στο 10 κ ο αρης στο κριο στο 1
ενω η αφροδιτη του αντρα κ ο αρης στο παρθενο 5 κ 6 οικο αντιστοιχα
εδω εχουμε αρης του αντρα τετραγωνο με την αφροδιτη της γυναικας
και οι αφροδιτες δημιουργουν επισης τετραγωνο
δεν μου ακουγεται και τοσο καλο....τι θετικο μπορει να βγει??
Quote:
Originally Posted by
zania
Καλύτερα έτσι.Γενικά καλό είναι η σελήνη να μη ζορίζεται πολύ με δύσκολες όψεις,ειδικά στη συναστρία.