Re: Απορία για εύρεση ωροσκόπου
Quote:
Originally Posted by
ονειρο4
αυτο με τα βιβλιαρια το εχω υποψιασθει γιατι οταν γεννησα τα παιδια μου στον πρωτο θυμαμαι οτι οταν ξεκινησε ο τοκετος ηταν 10,30 το πρωϊ και στο βιβλιαριο εγραψαν 11,00 παρολο που πιστευω οτι δεν κρατησε πανω απο 20' λ. παντως σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας και που να επικεντρωθω ωστε να βρω τον ωροσκοπο μου, το παλευω, αν και πρεπει να ομολογησω οτι δεν ειχα ξανασχοληθει με το τι αντιπροσωπευει ο καθε πλανητης και το τι ειναι τετραγωνα και εξαγωνα κλπ. αλλο απο το ζωδιο να διαβασω σε καποιο περιοδικο,το παλευω βεβαια αν σκεφτει κατι αλλο καποιος που να βοηθαει, ευπροσδεκτο:love:
Πολύ καλά κάνεις που προσπαθείς..!! Δεν νομίζω ότι έχει κάποιος να σου πει κάτι συγκεκριμένο σε αυτή τη φάση. Kαλύτερα όταν κολλήσεις κάπου να ρωτήσεις από μόνη σου. Σίγουρα θα σου πούμε όλοι μια γνώμη.
Kαλή συνέχεια στη μελέτη σου!!
σε ποιον οικο φαινεται η πατρικη οικογενεια και η σχεση με τους γονεις απο ποιους πλανητες προκυπτει? ευχαριστω εκ των προτερων:love:
Quote:
Originally Posted by
ονειρο4
σε ποιον οικο φαινεται η πατρικη οικογενεια και η σχεση με τους γονεις απο ποιους πλανητες προκυπτει? ευχαριστω εκ των προτερων:love:
Ο πατέρας, παραδοσιακά συνδέεται με τον 10ο οίκο και τον Κρόνο. Γενικά όμως, το οικογενειακό περιβάλλον εξετάζεται από τον 4ο και 10 οίκο. Κυβερνήτης 4ου η Σελήνη.
τι σημαινει οταν εχεις τον βερτεξ στον 8ο οικο?
Quote:
Originally Posted by
ονειρο4
τι σημαινει οταν εχεις τον βερτεξ στον 8ο οικο?
http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...9.html?garpg=1