Re: Ο χάρτης του Νίκου Καββαδία
Αν και απορώ πως τους είδες.........:toung:
και τι ανεβάσαμε???????:unsure:
Quote:
Originally Posted by
may
Kανένας από τους δύο χάρτες που ανεβάσατε όμως δεν είναι ο ηλιακός του.
και πού είναι το πρόβλημα; :cheesy:
Έχεις ημερομηνία, έχεις τόπο, μπορείς να τον δεις από τις εφαρμογές (μέχρι να τον ανεβάσει κάποιος πιο υδροχοϊκός τύπος :cheesy: ).
Εκτός αυτού, τι εννοείς με το "ηλιακός";
Mια χαρά τους είδα κ τους δύο...
Oταν λέμε ηλιακός, εννοούμε η ακμή του ωροσκόπου να πέφτει ακριβώς πάνω στον ήλιο κ το σύστημα των οίκων να είναι εκείνο των ίσων.. Mε αυτόν τον τρόπο μπορεί κανείς να δουλέψει ακόμα κ με οίκους.
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
και πού είναι το πρόβλημα; :cheesy:
Έχεις ημερομηνία, έχεις τόπο, μπορείς να τον δεις από τις εφαρμογές (μέχρι να τον ανεβάσει κάποιος πιο υδροχοϊκός τύπος :cheesy: )
Δεν με ενδιαφέρει να τον δω, διότι τον γνωρίζω ήδη εδώ κ αρκετά χρόνια.
Quote:
Originally Posted by
may
Δεν με ενδιαφέρει να τον δω, διότι τον γνωρίζω ήδη εδώ κ αρκετά χρόνια.
E!Ανεβασε τον λοιποοοοοοον τοτε και για μας..........:love::love:
Αν κατάλαβα σωστά τις οδηγίες, γιατί δεν έχω εμπειρία με αυτά τα πράγματα...
Τι γνώμη έχετε παιδιά γι' αυτό το χάρτη; Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι για τη Σελήνη στον Αιγόκερω μου θυμίζει το μελαγχολικό, κριτικό ή αυτοκριτικό στυλ του ποιητή και τον ¶ρη στον Κριό την τάση του για περιπέτεια. Ο Ποσειδώνας στον Καρκίνο την ονειροπόληση του κι ο Δίας στο Ζυγό την ευαισθησία του για τις γυναίκες. Όλα σε ένα διπλό σταυρό σε μία ζωή που δείχνει τόσο γεμάτη. Εσάς σας έρχονται στο μυαλό τίποτα ιδέες βλέποντας το χάρτη;
Quote:
Originally Posted by
Βασίλης Παπαδολιάς
Τι γνώμη έχετε παιδιά γι' αυτό το χάρτη; Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι για τη Σελήνη στον Αιγόκερω μου θυμίζει το μελαγχολικό, κριτικό ή αυτοκριτικό στυλ του ποιητή και τον ¶ρη στον Κριό την τάση του για περιπέτεια. Ο Ποσειδώνας στον Καρκίνο την ονειροπόληση του κι ο Δίας στο Ζυγό την ευαισθησία του για τις γυναίκες. Όλα σε ένα διπλό σταυρό σε μία ζωή που δείχνει τόσο γεμάτη. Εσάς σας έρχονται στο μυαλό τίποτα ιδέες βλέποντας το χάρτη;
Αν δεν κάνω λάθος, χωρίς ώρα, δεν λαμβάνουμε υπόψη μας Σελήνη και οίκους.
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Αν δεν κάνω λάθος, χωρίς ώρα, δεν λαμβάνουμε υπόψη μας Σελήνη και οίκους.
Γενικά ναι, αλλά σε ό,τι αφορά τη Σελήνη νομίζω ότι αυτό ισχύει περισσότερο για τις όψεις της. Ίσως να ισχύει και για την ίδια τη θέση της αν είναι στην αρχή ή το τέλος του ζωδίου, οπότε με τη διαφορά ώρας είναι δυνατόν να αλλάξει ζώδιο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως η Σελήνη είναι στη 13η μοίρα, οπότε ό,τι ώρα και να γεννήθηκε ο ποιητής πάλι στον Αιγόκερω θα πέσει. Η Σελήνη κινείται περίπου 12 μοίρες την ημέρα, οπότε είναι μάλλον απίθανο να αλλάξει ζώδιο. Πιστεύω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορούμε με αρκετή σιγουριά να πούμε ότι έχουμε μία Σελήνη στον Αιγόκερω. Απλά δεν πρέπει να δούμε συγκεκριμένες μοίρες ή να εξετάσουμε όψεις. Και βέβαια είναι σωστό κι αυτό που είπες ότι δεν πρέπει να δούμε οίκους.
Quote:
Originally Posted by
Βασίλης Παπαδολιάς
Γενικά ναι, αλλά σε ό,τι αφορά τη Σελήνη νομίζω ότι αυτό ισχύει περισσότερο για τις όψεις της. Ίσως να ισχύει και για την ίδια τη θέση της αν είναι στην αρχή ή το τέλος του ζωδίου, οπότε με τη διαφορά ώρας είναι δυνατόν να αλλάξει ζώδιο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως η Σελήνη είναι στη 13η μοίρα, οπότε ό,τι ώρα και να γεννήθηκε ο ποιητής πάλι στον Αιγόκερω θα πέσει. Η Σελήνη κινείται περίπου 12 μοίρες την ημέρα, οπότε είναι μάλλον απίθανο να αλλάξει ζώδιο. Πιστεύω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορούμε με αρκετή σιγουριά να πούμε ότι έχουμε μία Σελήνη στον Αιγόκερω. Απλά δεν πρέπει να δούμε τις όψεις. Και βέβαια είναι σωστό κι αυτό που είπες ότι δεν πρέπει να δούμε οίκους.
Το ότι είναι στην 13η μοίρα δεν είναι αυθαίρετο δεδομένο;