Να σου ζήσει το μωράκι!!! Να είναι πάντα καλότυχο!!!!
Printable View
Να σου ζήσει το μωράκι!!! Να είναι πάντα καλότυχο!!!!
...Ωστε διδυμος με ωροσκόπο ταύρο ε ?? Κι απ αυτό έχουμε :bigsmile:...πολύ έξυπνα και...ζωηρά παιδάκια και πολύ μπλα μπλα επίσης !!! Σου εύχομαι να σου ζήσει, και κάτι ποοοοολύ σημαντικό..... να κοιμάται !!!! ..(τρία χρόνια έκανα να κοιμηθώ κανονικά :cry::cry:)
:love::love:
Σας ευχαριστώ όλους και έναν-έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας και τις καλές κουβέντες σας για το μωρό μου.
Ευχαριστώ πολύ και την ομάδα του myhoroscope για την αναλυτική περιγραφή του χάρτη του μπέμπη. Τον ξεζούμισα....! :bigsmile:
Να είστε όλοι καλά... και σε όσους δεν έχουν παιδάκια -και εφ' όσον το επιθυμούν - και στα δικά σας!
Μαρίνα
Να σου ζησει!:cheesy:
να σου ζηση
ειαι τυχερη τα δυδιμακια ειναι τα καλυτερα παιδια ειναι τα 2 απο τα τρια μου παιδια η μεγαλη μαλιστα ειναι 6/6 κ η μικρη 12/6
να τον καμαρωσεις ευτυχισμενο χαρουμενο κ γερο
Σου ευχομαι να ειναι δυνατο και τυχερο το μωρακι σου ,επισης θα ηθελα να σου πω οτι και η κορη μου εχει γεννηθει 5\6 αλλης χρονολογιας .
Καποτε πριν 5 χρονια ειχα διαβασει σε ενα εγκυρο αστρολογικο περιοδικο ,για ολες τις ημερες του χρονου ειχε και ενα χαρακτηριστικο το θυμαμαι ειδικα για την 5\6 ο χαρακτηρισμος που εδινε για την συγκεκριμενη μερα ηταν ημερα της ευφυειας ,να ξερεις λοιπον οτι θα εχεις ενα οχι μονο εξυπνο διδυμακι αλλα ενα ευφυεστατο διδυμακι
με αγαπη Δεσποινα Κουκι.
Τις πιο γλυκιές ευχές μου για το μικρό σου γούτσου γούτσου.
Καλό είναι να ξεκινάς να προετοιμάζεις τις απαντήσεις στις άπειρες ερωτήσεις που θα ακούσεις από αυτό. :cheesy:
Σας ευχαριστώ και πάλι απο καριδιάς για τις ευχές σας και τα καλά λόγια σας.
Ο Διδυμάκος προς το παρόν είναι τσιζ- μαμ - κακά και νάνι... Και αν και Δίδυμος είναι τρομερά ήσυχος και καθόλου γκρινιάρης...
Ο μπαμπάς του κι εγώ είμαστε Λέοντες (με ωροσκόπο Ζυγό εγώ με ωροσκόπο Λέων ο πατέρας του) και η αδελφή του Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο...
Πώς δύο Λιοντάρια έκαναν δύο "παιδιά του Ερμή"..... άλλο και τούτο...
Πολλά (νυσταγμένα) φιλιά σε όλους...
Μαρίνα :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Τι είναι το τσιζ πριν απο το μαμ??? :blink:
:love: