Originally Posted by
roadrunner
Αν και σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ με την Zorzeta:love: να πώ κι εγω την άποψη μου(ως κάτοχος συνοδου αφροδίτης-κρόνου:weird:)
Η όψη με πλουτωνα ή θέση της αφροδίτης στον Σκορπιό πιστευω θα προσπαθήσει να μην δείξει τι νιώθει για να μην φανεί ευάλωτη(παραδοσιακός κυβερνητης άρης άλλωστε).Το αισθημα θα υπάρχει και θα εξελίσσεται -κάποτε και διογκώνεται -αλλά υπόγεια και θα εκφράζεται...χρησιμοποιώντ ς το πολυ ζωντανό σου παράδειγμα, προσπαθώντας να πείσει τους πάντες οτι το κοκκινο είναι μαύρο ή αδιάφορο γκρι, μέχρι σε μια έκρηξη να δείξει σε όλους ότι ..έχει χτυπήσει κόκκινο.Η θα εκφραστεί το αίσθημα μεσω της κτητικότητας ή και της ίδιας της "στημενης"αδιαφορίας ή κάποτε και μέσω της ζήλιας , που ειναι και το αρχικό μας θέμα.
Σε σχέση με τον Αιγόκερο και Κρόνο,απο την άλλη δειχνει οτι θα προσπαθεί να εκλογικεύσει το αίσθημα και θα συγκρατεί τις αντιδράσεις ώστε να μην χαλάσει την εικόνα της στα μάτια του κοσμου:laugh:.Θα προβάλλει το πρέπει, αντί της επιθυμίας.Εδω θα προσπαθει το άτομο να πεισει τον εαυτό του πρώτα απόλα ότι το μπλουζάκι είναι οτιδηποτε λογικό και καθωσπρέπει, εκτος απο προκλητικό κοκκινο.
Ελπίζω να μην σας μπερδεψα περισσότερο με την άποψη μου:bigsmile::embarrest