ειναι λιγο δυσκολο , πρεπει να δεις βασικα την "δυναμη" που εχει ο 10ος ο κυβερνητης του και φυσικα οι δυνατες γωνιες με τον Κρονο σε προσωπικους πλανητες !
Printable View
Ναι! Το τετράγωνο Του Κρόνου φέρνει συνήθως εμπόδια και καθυστερήσεις.Εάν όμως ξεπεραστούν και επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα,ειναι πιστεύω δύσκολο να "τρίξει η καρέκλα σου".Ο Κριός όμως στο Μεσουράνημα δείχνει μία τάση για επιδίωξη αρχηγικών θέσεων γι'αυτό πρέπει να προσέξεις τις όψεις που κάνει ο ¶ρης ώς κυβερνήτης του 10ου.Ίσως να ήταν καλή, μία αρμονική γωνία του με τον Κρόνο.
cancerian και black moon,
1.αρης και κρονος μου καμια σχεση!!!
2. ο αρης μου ειναι στον 12ο(διδυμος) και κανει τριγωνο με ερμη και εξαγωνα με σεληνη,δια,χειρωνα και κληρο τυχης.
3. ο κρονος μου τετραγωνιζει οπως προειπαμε σεληνη,δια,χειρωνα,
κανει χιαστι με τον ερμη και τριγωνο με το μεσουρανημα μου
σας βοηθησα καθολου?:pain:
Απο αυτα τα στοιχεια που δινεις και με τον Πλουτωνα στον Σκορπιο στον 10ο, νομιζω πως το επαγγελμα σου [στην ιατρικη αν καταλαβα καλα] ειναι ταιριαστη επιλογη. Τωρα, με ωροσκοπο Τοξοτη και Σεληνη στον Ζυγο [δικαιοσυνη εκτος ολων των αλλων] ισως εισαι ή γινεις αρκετα ιδεαλιστρια ωστε να αφιερωθεις στην ερευνα και στους αναξιοπαθουντες! Γιατρος χωρις Συνορα ή κατι παρεμφερες; Σε καμμια υπηρεσια του ΟΗΕ; :bigsmile::bigsmile:
Ε; Τι λες;:bigsmile:
Ευχαριστω για την απαντηση starfish ! Ταιριαστη επιλογη ? Ναι ... Δεν θα μπορουσα να ασχοληθω με κατι αλλο .. ( That's it ! That's mine ! ) Τωρα οσο για το ιδεαλιστρια .. ναι ειμαι .. αλλα δεν ξερω .. δεν το χω σκεφτει ποτε - ερευνα κτλ :bigsmile: !!! Ποτε δεν ξερεις :embarrest