Τι μπερδεμα ειν αυτο τωρα?Δεν πρεπει να κοιταξει πρωτα την τοποθετηση του πλουτωνα ως παραδοσιακου κυβερνητη του ογδοου?
Printable View
Τι μπερδεμα ειν αυτο τωρα?Δεν πρεπει να κοιταξει πρωτα την τοποθετηση του πλουτωνα ως παραδοσιακου κυβερνητη του ογδοου?
Ο Πλούτωνας είναι ο κυβερνήτης του Σκορπιού στη σύγχρονη αστρολογία, ενώ ο ¶ρης στην παραδοσιακή...αν οι 7ος και 8ος είναι στον Υδροχόο τότε θα πρέπει να εξεταστούν ο Κρόνος (παραδοσιακός Υδροχόου) και ο Ουρανός...ο σύγχρονος!!!:cheesy:
Ελπίζω να βοήθησα στη λύση του δεσμού...:nuts:
τίποτα, άλλωστε τόσες έννοιες δεν είναι δυνατόν να τις θυμόμαστε! :love:
έχω και εγώ 1ο-2ο και 7ο-8ο διαδοχικούς!
υπάρχει κάποια ερμηνεία για τους διαδοχικούς οίκους αλλά δεν τον θυμάμαι αυτή τη στιγμή! το βράδυ που θα είμαι σπίτι αν θέλετε μπορώ να τη δω και να σας πω!
Υπάρχουν άρθρα στην ενότητα Ινδική - Εσωτερική Αστρολογία του site που μπορείτε να διαβάσετε. Εκεί αναφέρονται αναλυτικά όλοι οι κυβερνήτες. Αν και έχω κάποια αμφιβολία αν μπορούμε εμείς οι κοινοί θνητοί να χρησιμοποιήσουμε για τις δικές μας υποθέσεις τους ιεραρχικούς κυβερνήτες. Ίσως μόνο τους εσωτερικούς κι αυτούς εάν και εφόσον...
Ευχαριστω πολυ.Να τολμησω να ρωτησω κατι αλλο.Τι γινεται στην περιπτωση που υπαρχει εμπεριεχομενο ζωδιο σε οικο? Γνωριζω οτι εξεταζουμε την ακμη,οσο και το ζωδιο που ειναι "κρυμμενο" αλλα...μηπως γνωριζετε κατι παραπανω,δηλαδη τι συμβολιζει,τι δειχνει ο χαρτης σε εκεινο το σημειο.(Ενδιαφερομαι γιατι εχω ακμη εκτου στον ζυγο και εβδομου στον τοξοτη,ο σκορπιος ειναι αναμεσα).Ευχαριστω!:bigsmile: