Transits λεγονται οι διελευσεις στα αγγλικα και μεχρι να βαλουνε αντιστοιχο προγραμματακι εδω μπορεις να μπεις στο αστρο.κομ και αν ψαξεις τη σελιδα θα δεις οτι σου βγαζει και χαρτη με διελευσεις κ.α. αν γινεις μελος
Printable View
Transits λεγονται οι διελευσεις στα αγγλικα και μεχρι να βαλουνε αντιστοιχο προγραμματακι εδω μπορεις να μπεις στο αστρο.κομ και αν ψαξεις τη σελιδα θα δεις οτι σου βγαζει και χαρτη με διελευσεις κ.α. αν γινεις μελος
Thanx και παλι. Χειρωνας τετραγωνο ηλιος, μαλλον αυτο εξηγει καποια πραγματα...
Το ιδιο ακριβώς συμβαίνει και σε εμένα! Μιλάμε για τελειωμένες καταστάσεις...χρόνων, ξαφνικά...τσουπ!!!Πάντως δεν νομίζω να γλυκαίνει την κατάσταση ο Διας,αντίθετα νομίζω, επεκτείνει τις ιδιότητές του Πλουτωνα.Αυτό που ξέρω είναι οτι πρέπει να αποφεύγεις παρορμητικές κινήσεις, που σίγουρα θα σου έρχονται να κάνεις.Χρειάζεται πολύ σκέψη.Υπομονή!
Εμένα η άποψη μου είναι ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε λίγο και τις επαφές με το 12ο οίκο. Διελεύσεις, όψεις με ακμή γενέθλια και προοδευτική ενεργοποίηση πλανητών που είναι στο γενέθλιο στο 12ο, κλπ. Νομίζω παίζει σημαντικό ρόλο στο θέμα των ενοχών. Σε ό,τι αφορά πλανήτες, επαφές του Κρόνου με τη Σελήνη σε γενέθλιο και προοδευτικά νομίζω δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις.