Re: αναδρομος πλανητης ποτε;
Να και ο μπούσουλας που λέγαμε...:cheesy::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Σημαίνει πολλά, τα οποία θα σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο. Ξεκίνα από την αρχή :bigsmile:
Κάπου παίζει ένας μπούσουλας που τον είχε φτιάξει ο Βασίλης Παπαδολιάς. Βρες το όνομά του από κάποια δημοσίευση, κάνε κλικ απάνω στο όνομα, επέλεξε "προφίλ", μετά επέλεξε "δημοσιεύσεις που ξεκίνησαν από" και ψάχνοντας τα θέματα που ξεκίνησαν από αυτόν θα τον βρεις (τον μπούσουλα).
Καλή συνέχεια.
:bigsmile:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΛΙΑ...:sad2:
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Να και ο
μπούσουλας που λέγαμε...:cheesy::bigsmile:
σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wink2:
Εγώ πάλι εχω διαβάσει (Καρμική Αστρολογία) οτι σημαίνει πως είναι απ' τις τελευταιες καθόδους τις ψυχής.Αν διαχειριστεί σωστά τις λίγες καρμικές υποχρεώσεις που του μένουν ...ίσως να είναι και η τελευταία!
Quote:
Originally Posted by
black moon
Εγώ πάλι εχω διαβάσει (Καρμική Αστρολογία) οτι σημαίνει πως είναι απ' τις τελευταιες καθόδους τις ψυχής.Αν διαχειριστεί σωστά τις λίγες καρμικές υποχρεώσεις που του μένουν ...ίσως να είναι και η τελευταία!
δηληδη η ψυχη θα ελευθερωθει;:huh:
Κατι τέτοιο κατάλαβα.Κοίτα πέρα απ' τους βασικούς σου πλανήτες...σίγουρα έχεις αλλους ανάδρομους αστεροειδείς π.χ.Χείρων,Ηρα κλπ. Ισως να πρέπει να εστιάσεις σ' αυτό που αντιπροσωπεύουν αυτοί ...Τωρα βεβαια την "πάω μακριά την βαλίτσα" και θα φάω ξύλο!:pain:
σε ευχαριστω black moon. θα τα ψαχνω εν καιρω γιατι οπως θα εχεις καταλαβει δεν τα παιζω και στα δαχτυλα!:σφύριγμα
Quote:
Originally Posted by
black moon
Καλα παιδια.. με 6 αναδρομους πρεπει να εχω πολλα χρεη απο το παρελθον που με κυνηγανε...Αν καταλαβα καλα εγω θα ειμαι εδω και το 2214 μ.χ......:bigsmile::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Καλα παιδια.. με 6 αναδρομους πρεπει να εχω πολλα χρεη απο το παρελθον που με κυνηγανε...Αν καταλαβα καλα εγω θα ειμαι εδω και το 2214 μ.χ......:bigsmile::bigsmile:
:eek: :lol: :lol: