Re: Αστεροειδής Βάγχος (BACCHUS 2063)
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ε, κρίμα όμως. Ένα τόσο πλούσιο σε στοιχεία κείμενο θα έπρεπε να το προσέξεις περισσότερο. Υπήρχε λόγος να βιαστείς τόσο; Θα μπορούσε να είναι και πιο δεμένες οι προτάσεις του -πιο ομοιογενείς- πέρα από τα ορθογραφικά :love:
Την άλλη φορά είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερα όσον αφορά αυτόν τον τομέα, γιατί κατά τα άλλα το άρθρο είναι περιεκτικότατο και θα εμπλουτίσει τις γνώσεις όλων μας :bigsmile:
Μέχρι και το Κ λείπει απ'την επικεφαλίδα...:weird:
Δεν φαντάζομαι να 'σαι κανας φιλόλογος!:scared:
Re: Αστεροειδής Βάγχος (BACCHUS 2063)
Quote:
Originally Posted by
black moon
Μέχρι και το Κ λείπει απ'την επικεφαλίδα...:weird:
Δεν φαντάζομαι να 'σαι κανας φιλόλογος!:scared:
Δυστυχώς για εσένα, ΔΕΝ είμαι :toung::love:
Re: Αστεροειδής Βάκχος (BACCHUS 2063)
Φοβερο το αρθρο σου σχετικα με τον αστεροειδη βακχο .. Με βαση την προσωπικη εμπειρια (συνοδος BACCHUS με ASC ) ειναι πραγματικα εγκυρα ολα αυτα που περιγραφεις ... Πραγματικα .. :bigsmile:
Μηπως υπαρχει κανεις που να βρηκε περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με αλλες οψεις με αλλους πλανητες;;;
Βάκχος στον 6ο Υδροχόο σε τρίγωνο Σελήνη στον 10ο και χιαστί και χιαστί με Ουρανό στον 1ο;
μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι σημαίνουν οι όψεις;
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Μηπως υπαρχει κανεις που να βρηκε περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με αλλες οψεις με αλλους πλανητες;;;
Bασικα εγω που προσπαθω να τους μαζεψω ... ξεψυριζω το ιντερνετ κυριολεκτικα .. μεχρι τωρα οψεις δεν εχω βρει ...
Κι εγω ειχα ψάξει τα πάντα! Ας βάλουμε την φαντασια με "ολίγον" απο λογική να δουλέψει....ή όποιος θέλει μπορεί πάντα να ρωτήσει στο "ο Αστρολόγος σπίτι σας" για κάποιες όψεις που τον ενδιαφέρουν.....
τώρα για να λέτε ότι έχετε ψάξει πάρα πολύ, θα έχετε υπόψη σας μία μικρή σελίδα του Zane Stein, έτσι?
αναφέρει λίγα πράγματα για σύνοδο με πλανήτες & γωνίες (έτσι γενικά χωρίς να το εξειδικεύει), έχει μία πρόταση για το τετράγωνο με Δία και τι έχει παρατηρήσει σε χάρτες που είναι 'δυνατός' ο αστεροειδής. άντε κι άλλη μία πρόταση για διελεύσεις (πάλι πολύ γενικά)! :bigsmile:
σας θυμίζει τίποτα?
Quote:
Originally Posted by
offcloud
τώρα για να λέτε ότι έχετε ψάξει πάρα πολύ, θα έχετε υπόψη σας μία μικρή σελίδα του Zane Stein, έτσι?
αναφέρει λίγα πράγματα για σύνοδο με πλανήτες & γωνίες (έτσι γενικά χωρίς να το εξειδικεύει), έχει μία πρόταση για το τετράγωνο με Δία και τι έχει παρατηρήσει σε χάρτες που είναι 'δυνατός' ο αστεροειδής. άντε κι άλλη μία πρόταση για διελεύσεις (πάλι πολύ γενικά)! :bigsmile:
σας θυμίζει τίποτα?
Αν λες αυτό, το εχω βρει αλλα ηταν πολύ γενικό.Αν εχεις βρει καπου αλλου ερμηνεία όψεων μπορείς να τις παραθέσεις :bigsmile: .
παρα πολύ καλό το αρθρο
μπράβω