Originally Posted by
lizy
Πολύ ωραίο το άρθρο cancerian! κ εγώ έχω πολύ έντονες τάσεις φυγής κυρίως στις προσωπικές μου σχέσεις κ συμφωνώ απόλυτα με την aries engineer ότι δεν αξίζει να το ψάχνει κανείς πολύ, δεν βγαίνει κανένα νόημα δηλαδή αν κ αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η φυγή γίνεται ανώδυνα ή αναίσθητα. κ πληγώνεσαι κ σου μένουν πράγματα πίσω αλλά δεν πιστεύω ότι μια ανάλυση του τι και πώς μπορεί να προσφέρει τίποτα, εκτός του ότι μπορεί να γίνει απίστευτα ψυχοφθόρα γιατί αναζητάς απαντήσεις στα αναπάντητα, δηλαδή όταν κάτι σε ενοχλεί πρέπει απλά να τελειώνει αλλιώς πολύ σύντομα θα γίνει βασανιστικό και για τους δυο.
και αστρολογικά τώρα είμαι υδροχόος με ωροσκόπο καρκίνο, ο ουρανός μου κάνει στενά τετράγωνα με ήλιο και αφροδίτη σε οίκους σχέσεων (5ο, 8ο) ενώ ο ποσειδώνας είναι πολύ φιλικός μαζί μου, κάνει εξάγωνα και με τους δύο προσωπικούς στους ίδιους ακριβώς οίκους. εκτός αυτών όμως εγώ πάντα πίστευα ότι αυτή την τάση μου την ενισχύει κυρίως ο άρης στον πρώτο μου οίκο σε σύνοδο στενή με τον ωροσκόπο. αλλά είπατε πριν ότι η φωτιά δεν έχει κ πολλή σχέση με αυτα, δεν ξέρω, ίσως κάνω λάθος, θα το ξανασκεφτώ..:unsure: