Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας
Γεια σασ!!διαβασα το αρθρο για το σημειο YOD,και θα ήθελα να μου πειτε, αν είναι εύκολο,αν έχω καποιο τέτοιο σημείο στο χάρτη μου και τι σημαίνει?...προσπάθησα και μονη μου, το μονο που κατάφερα ήταν πονοκέφαλοσ...!!!γεννήθηκα 6-11-1978, 07.50 στην Αθήνα..
ευχαριστω..
Re: Θέσεις πλανητών - part 2
θα ήθελα την Ηρα και το Βέρτεξ για 29-05-82 4 τα ξημερώματα Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!
Quote:
Originally Posted by
ryssa
Γεια σασ!!διαβασα το αρθρο για το σημειο YOD,και θα ήθελα να μου πειτε, αν είναι εύκολο,αν έχω καποιο τέτοιο σημείο στο χάρτη μου και τι σημαίνει?...προσπάθησα και μονη μου, το μονο που κατάφερα ήταν πονοκέφαλοσ...!!!γεννήθηκα 6-11-1978, 07.50 στην Αθήνα..
ευχαριστω..
ryssa, δεν υπάρχει YOD στο χάρτη σου.
Quote:
Originally Posted by
stairway
θα ήθελα την Ηρα και το Βέρτεξ για 29-05-82 4 τα ξημερώματα Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!
Το Vertex βρίσκεται στις 10 μοίρες και 15' του Ζυγού, στον 6ο Οίκο.
Η Ηρα, στις 7 μοίρες και 43' R στον Αιγόκερω, στον 9ο Οίκο.
Quote:
Originally Posted by
friary
ryssa, δεν υπάρχει YOD στο χάρτη σου.
Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό ειναι θετικό ή αρνητικό, πάντωσ σ'ευχαριστω πάρα πολύ...!!!:toung:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ,ΤΟ VERTEX, ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΤΥΧΗΣ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΜΟΙΡΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ 21/02/1960 ΚΑΙ ΩΡΑ 08. ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.
Quote:
Originally Posted by
VICKIE
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ,ΤΟ VERTEX, ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΤΥΧΗΣ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΜΟΙΡΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ 21/02/1960 ΚΑΙ ΩΡΑ 08. ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.
Πες μας και τόπο γέννησης.
Καλησπέρα,
θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται το vertex στο χάρτη μου.
Γεννήθηκα 04/11/1967, 9.45 το πρωί, στην Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ.
καλημερα ,θα ηθελα να μαθω λιγα πραγματα για το οροσκοπιο μου,τι ειναι το ακριβος vertex κι αν το εχω.εχω γεννηθει αθηνα 19.08.1973 ωρα 9.50(πωσ μπορω να καταλαβω πιος ειναι ο ωροσκοποσ μου κι που εχω τιν αφροδιτι ,διοτι η ωρα γεννησης ει ναι μεταξι 9.50-10.50).αισθανομε οτι εχω αφροδιτη στο ζυγο.ελπιζο να μι σασ ζαλισα,εφχαριστο για τιν κατανοηση σας,με εκτιμιση δροσοσταλιδα
Καλημέρα. Θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς είναι το μεσουράνημα σε ένα γενέθλιο χάρτη (έχει΄κάποια σχέση με το Vertrex?) και αν είναι δυνατόν κάποιο link ή κάποια παραπομπή για να βρω λεπτομερή γενέθλιο χάρτη και κάποιες συνοπτικές ερμηνείες για τις όψεις που σχηματίζονται. Έχω γεννηθεί 09/01/1988 10:30 π.μ. στην Αθήνα. Ευχαριστώ