Re: Οι καρμικές συναντήσεις.
Quote:
Originally Posted by
nak
πολυ ωραια.... !!! :wacko:
αφου ειναι σημαντικη και για τους δυο, αραγε γιατι τελειωνει? -
Όλα έχουν μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος. Ανεξάρτητα από το αν αποδέχεσαι την ύπαρξη του κάρμα ή όχι. Αν όμως αποδέχεσαι την ύπαρξη του κάρμα, όλα είναι καρμικά, οποιαδήποτε σχέση συνάψεις, οποιαδήποτε γνωριμία, είτε στιγμιαία είτε διαρκείας. :bigsmile: Θα πρότεινα, με την ευκαιρία, να ρίξετε μια ματιά και εδώ στο site ή οπουδήποτε αλλού, για να κατανοήσετε τους όρους "κάρμα" και "ανταποδοτική δικαιοσύνη" :bigsmile:
καλησπέρα σας. Είμαι σκορπιός με ωροσκόπο σκορπιό. Ακούω συχνά να λένε οτί κάνω καρμικές σχέσεις με κριούς. Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω αρχικά αν ισχύει αυτό και κατά δεύτερον μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς βλέπουμε οτι κάποιοι πλανήτες κάνουν σύνοδο με άλλους και ποιους από τους πλανήτες αυτούς χρειάζεται να εξετάσω για να δω κατά πόσο ταιριάζω με κάποιον? Ευχαριστώ πολύ! Μαίρη
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Όλα έχουν μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος. Ανεξάρτητα από το αν αποδέχεσαι την ύπαρξη του κάρμα ή όχι. Αν όμως αποδέχεσαι την ύπαρξη του κάρμα, όλα είναι καρμικά, οποιαδήποτε σχέση συνάψεις, οποιαδήποτε γνωριμία, είτε στιγμιαία είτε διαρκείας. :bigsmile: Θα πρότεινα, με την ευκαιρία, να ρίξετε μια ματιά και εδώ στο site ή οπουδήποτε αλλού, για να κατανοήσετε τους όρους "κάρμα" και "ανταποδοτική δικαιοσύνη" :bigsmile:
Θα σου πω κάτι που δεν έχει αρχή και τέλος,είτε αποδέχεσαι την ύπαρξη του κάρμα είτε όχι.Είναι αέναη στον χρόνο και απέραντη στον χώρο.Χωράει( και συγχωρεί=συν+χώρος) τα πάντα και διαχέεται παντου στο σύμπαν....Αγάπη:love:
Ειναι σε ελλειψη ομως.....
h erothsh ths mairhs einai kai dikh moy...
einai idiaiterh h sxesh skorpion-krion eee? :love:
Απλως και μονο απο τα ζωδια η απαντηση θα ειναι επιφανειακη αλλα ναι ειναι ιδιατερη η σχεση...με την εννοια οτι υπαρχει πολυ παθος
Quote:
Originally Posted by
black moon
Ο εγωισμος "σπαει" μόνο μεσα απ'τον πόνο.Γι'αυτό χάνεις το αντικείμενο του πόθου σου,για να πονέσεις και να αναγκαστείς να ψαχτείς!
Καλημέρα!!!
Συμφωνώ απόλυτα κι εγώ..
Έτσι άρχισα να "ψάχνομαι" σαν άνθρωπος.. Και ήδη, πιστεύω ότι βρίσκομαι σε πολύ καλό δρόμο.. Perfect
Το χειροτερο ομως ειναι στο ψαξιμο να μη βρισκεις ψεγαδι...!!! ισως γι αυτο και οι... καρμικες συναντησεις... πληρωνεις κατι χωρις να ξερεις τι και γιατι... Ομως το σιγουρο ειναι οτι σε τετοιες περιπτωσεις ανοιγει ο δρομος για κατι πολυ καλυτερο!!! :love:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Θα πρότεινα, με την ευκαιρία, να ρίξετε μια ματιά και εδώ στο site ή οπουδήποτε αλλού, για να κατανοήσετε τους όρους "κάρμα" και "ανταποδοτική δικαιοσύνη" :bigsmile:
με τους ορους "ανταποδοτική δικαιοσύνη" δε μου βγαζει κατι στην αναζητηση. Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο αρθρο να κοιταξω??? :embarrest
Quote:
Originally Posted by
nak
με τους ορους "ανταποδοτική δικαιοσύνη" δε μου βγαζει κατι στην αναζητηση. Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο αρθρο να κοιταξω??? :embarrest
Στην ενότητα Καρμική Αστρολογία θα βρείτε τα σχετικά άρθρα:bigsmile: