καταπιστικό για δώρα με αγάπη ή για τυχη σε όποιον πιστεύει σε αυτά
Printable View
καταπιστικό για δώρα με αγάπη ή για τυχη σε όποιον πιστεύει σε αυτά
Athena, ;) ;) ;)
πολύ όμορφο το άρθρο σας...:clapping: :clapping: :clapping:
εμένα προσωπικά σαν τάυρος τα σμαράδια μου αρέσουν πολύ...:laugh: :laugh:
:love:Athena πολυ ωραιο το αρθρο σου .:love::love: Οι κρυσταλοι η αλλιως τα πετραδια , οι πολυτιμες και ημιπολυτιμες πετρες και τα ορυκτα , ειναι απο τα πιο αυθεντικα , ομορφα και αναλλοιωτα κομματια της φυσης . Ειναι τα λουλουδια που δεν μαραινονται ποτε , οι καθρεφτες που αντανακλουν με τον καλυτερο τροπο τη λαμψη του φωτος και ολα τα χρωματα που φοραει η γη και ο ουρανος , χειμωνα καλοκαιρι , μερα και νυχτα .:bigsmile::bigsmile::bigsmile:Οι κρυσταλοι αποτελουν ενα απο τα μεγαλυτερα δωρα της μητερας φυσης προς τους ανθρωπους .:pleasantry::pleasantry::pleasantry:Αλλα να μην ξεχνατε οταν αγοραζεται ενα κρυσταλο , αλλα και με αυτους που ηδη εχετε , να τους καθαριζεται με χοντρο αλατι (δεν κανει για ολους ) η αλατι Ιμαλαιων (κανει για τους περισοτερους ) και να τους φορτΙζεται στον Ηλιο ,στο φεγγαρι (αν εχετε φεγγαροπετρα ) και με τη θετικη σας ενεργεια :pleasantry::pleasantry::pleasantry:
Χμμμμμ....μαλλον κατι δεν παει καλα σε μενα διοτι ειμαι λεων με ωροσκ. καρκινο κ εχω και αφροδιτη κ σεληνη στον λεοντα,,,κ παρ ολα ταυτα προτιμω το σμαραγδι...κατι μου διαφευγει..
:love:μηπως ειναι τα ματια σου σμαραγδενια ?:lol::lol::lol:
Γνωρίζει κάποιος/α τις ιδιότητες του περίδοτου (peridot), ειδικά στην απόχρωση βαθύ πράσινο; Ευχαριστώ.
Σε σωματικο επιπεδο λειτουργει τονωτικα και θεραπευτικα για τους ιστους , ενεργοποιει το μεταβολισμο και ειναι ευεργητικος για το δερμα . Σε ψυχολογικο επιπεδο καταλαγιαζει το στρες , το θυμο και τα αρνητικα συναισθηματα , οπως η κακια και η ζηλια . Βοηθα στη συμφιλιωση με τον εσωτερικο μας εαυτο , τονωνει την αυτοπεποιθηση και βελτιωνει την επικοινωνια με τους αλλους και σε νοητικο επιπεδο ακονιζει το μυαλο και διευρυνει τη συνειδητοτητα .:bigsmile:
Σ'ευχαριστώ πολύ, sellana :bigsmile:
Πολύ όμορφο! Πάντα με τραβούσε αυτή η ιδιαίτερη - και δυσεύρετη - πέτρα... Τώρα μάλλον καταλαβαίνω το γιατί...
πολυ ωραιο θεμα .αλλα και εγω αισθανομαι μπερδεμενος.γιατι εχω εναν αμεθυστο για μενα που λενε οτι ειναι του υδροχοου .και η φιλη μου ειναι διδιμοι εχει ενα μικρο σμαραγδακι στο λαιμο τις.λενε οτι αυτες ειναι οι πετρες που μας τερειαζουν.εχουμε κανει λαθος;;;αν ξερει καποιος................:embarrest:love::emb arrest ευχαριστω.