Re: Σύγκρουση Σελήνης Αφροδίτης
ωραια για αυτο ταλαιπωριεμαι χρονια με αυτον τον ανθρωπο...!
και μια σεληνη στις τελευταιες μοιρες του αιγοκερω (αρα θα παιρνει κι απο υδροχοο) τεραγωνο με αφροδιτη στο σκορπιο δεν ειναι πολυ περιεργος συνδυασμος?
Σελήνη στους Διδύμους σε αντίθεση με Αφροδίτη στον Τοξότη δύο κόσμοι διαφορετικοί ,αλλά ο αέρας οταν φυσάει δεν απλώνει ανεξάλεγκτα τη φωτιά;
Quote:
Originally Posted by
tigre
ωραια για αυτο ταλαιπωριεμαι χρονια με αυτον τον ανθρωπο...!
Aυτό μας κάνει δύο!Κι εγώ...Είναι περίεργοι άνθρωποι...αγαπούν με έναν πολύ υλικό και εκλογικευμένο τρόπο..ωστόσο αγαπούν ειλικρινά!Μάλλον γι'αυτό ταλαιπωρόμαστε...:bigsmile:
και για εναν αντρα που εχει σεληνη στον λεοντα και αφροδιτη στον καρκινο?
αυτα τα δυο συμβαδιζουν?:unsure:
Ενα σας λεω...εχει αφροδιτη στον Καρκινο (σε συνοδο με τη δικη μου) και Σεληνη στον Υδροχοο (εγω σεληνη στο Σκορπιο)...σχεση σχιζοφρενεια!!!!!!!!
Quote:
Originally Posted by
valia
Αν η Αφροδίτη μας (έρωτας )σχηματίζει αρμονική όψη με την Σελήνη μας (συναίσθημα)
Κατα πασα πιθανοτητα δινει ανθρωπο μονοδιαστατο στα ερωτικα του. Δεν θα το 'λεγα και τοσο θετικο...
Quote:
Originally Posted by
valia
Φανταστείτε όμως τη σχέση σας με ένα άτομο με Αφροδίτη στους Ιχθύς (που επιζητεί μια σχέση ζεστή και τρυφερή, καθότι υπερευαίσθητο) που συμβαίνει να έχει την Σελήνη του στον Τοξότη (αγάπη για την ελευθερία, αυθορμητισμό).
Μια χαρα ! Εκτος, απ' τα γουτσουγουτσου, αγκαλιτσες, συνεχεις ορκους αγαπης, νιαουρισματα κ.τ.λ, θα υπαρχει περισσοτερη περιπετεια και φλογα στη σχεση.
Quote:
αν το ατομο εχει σεληνη στο παρθενο κ αφροδιτη στον αιγοκερω τι ζηταει?
Αυτο {ευτυχως} δε γινεται εφοσον η αφροδιτη μπορει να βρισκεται μονο 45 {ή 48, δεν ειμαι σιγουρος} μοιρες μακρια απ' τον ηλιο.
Quote:
Originally Posted by
Njordin
Παράθεση:
Quote:
αν το ατομο εχει σεληνη στο παρθενο κ αφροδιτη στον αιγοκερω τι ζηταει?
Αυτο {ευτυχως} δε γινεται εφοσον η αφροδιτη μπορει να βρισκεται μονο 45 {ή 48, δεν ειμαι σιγουρος} μοιρες μακρια απ' τον
ηλιο.
Kαι ΓΙΑΤΙ δεν γίνεται, ενω πραγματι ισχύει αυτό που λές για Ηλιο-Αφροδίτη, να ειναι η Σελήνη Παρθένο και η Αφροδίτη Αιγόκερω????????? :huh:
Quote:
Originally Posted by
Njordin
Αυτο {ευτυχως} δε γινεται εφοσον η αφροδιτη μπορει να βρισκεται [B]μονο 45 {ή 48, δεν ειμαι σιγουρος} μοιρες μακρια απ' τον ηλιο.
Για την ακρίβεια, 48 :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
artemis06
και μια σεληνη στις τελευταιες μοιρες του αιγοκερω (αρα θα παιρνει κι απο υδροχοο) τεραγωνο με αφροδιτη στο σκορπιο δεν ειναι πολυ περιεργος συνδυασμος?
...:bigsmile: μια Σελήνη στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου δεν παίρνει χαρακτηριστικά και από το επόμενο ζώδιο...είναι μια κλασσική παρεξήγηση που περιφέρεται εδώ και καιρό στο φόρουμ και δεν έχει διευκρινιστεί ξεκάθαρα...εχμμμ!!! Εδώ και πολύ καιρό :wacko:...μεχριιιιιιιιιιιιιιι αυτό το θεματάκι...:nuts: