Να θυμησω ότι κατω από άρθρα δεν κάνουμε ανάλυση όψεων?
Μπορείτε να το κανετε αυτό στα αναλογα θεματα συζητήσεων! Εδώ απλά σχολιάζουμε το άρθρο. :embarrest
Printable View
Να θυμησω ότι κατω από άρθρα δεν κάνουμε ανάλυση όψεων?
Μπορείτε να το κανετε αυτό στα αναλογα θεματα συζητήσεων! Εδώ απλά σχολιάζουμε το άρθρο. :embarrest
ο 10ος μου είναι στον Λέων,με μόνο το μεσουράνημα εκεί κ βόρειος δεσμός,ο 5ος οίκος είναι στους ιχθύς και ναι ζω δίπλα στη θάλασσα κ δε μπορώ αν δεν βλέπω θάλασσα (Ρόδος ) :bigsmile: Σε ευχαριστώ πολύ που ασχολειθικες :cheesy: δηλαδή θα παντρευτώ αλλά αργότερα; είμαι ήδη 28 :sad2:
Συγνωμη :embarrest
στον χαρτη μου βρηκα τα εξεισ. οι πλανητεσ Διασ,Αρησ,Κρονοσ ειναι στην παρθενο στον 7 οπωσ κ ο κληροσ τησ τυχησ,η λιλιθ,ο βερτεξ ειναι επισεισ στην παρθενο στον 7. στισ ακμεσ των οικων ομωσ λεει οτι στον 7 εχω τον Λεων. τελικα εγω τι εχω στον 7?και τι συμαινουν ολοι αυτοι οι πλανητεσ εκει,κοσμοσυροη γινεται στον δικο μου 7.help me...
Παρακαλώ διαβάστε τα επισημασμένα των ενοτήτων για να δείτε πού μπορείτε να θέσετε τις απορίες σας.:bigsmile:
καλησπερα.ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει διαθεση να μου απαντηση τι γινεται αν καποιος εχει κρονο και αρη στον 7 οικο?
Αγαπητό μέλος,
αν διαβάσετε το άρθρο, θα δείτε και την ερμηνεία των πλανητών που αναφέρετε στον 7ο οίκο.:bigsmile: