Ναι αλλα τι να το κανεις αν ο αλλος ειναι πλουσιος και κυκλοφορει ξυπολυτος?:toung::toung::laugh:
Printable View
Ναι αλλα τι να το κανεις αν ο αλλος ειναι πλουσιος και κυκλοφορει ξυπολυτος?:toung::toung::laugh:
Δηλαδή; Τι εννοείς;
Πάντως εγώ που δεν είμαι πλούσια, κυκλοφορώ ξυπόλιτη.... μόνο μέσα στο σπίτι, άντε και αν με πονούν τα πόδια μου από τα τακούνια :toung:
Θελω να πω οτι ακομα κι αν λες οτι συναισθηματικος αν στους αλλους δεν το δειχνεις δεν εχει πολυ νοημα.. Ειναι σαν να εισαι πλουσιος και να κυκλοφορεις παντα χωρις μια στην τσεπη
Δεδομένου ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν συναισθήματα, κάτι θα κάνουν και στον τομέα αυτό και οι Υδροχόοι, όπως και να έχει.
Ωστόσο, είναι οι τελευταίοι και καταϊδρωμένοι του ζωδιακού. Ως γνωστόν, πρώτα σκέφτονται και μετά αισθάνονται.
Ααααα ... ναι είχα ξεχάσει τι είχα γράψει και απόρησα πως το συνέδεσες :embarrest
Ε εντάξει έχουμε μια δυσκολία στο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είμαι κακά παιδιά ή ότι πρέπει να μας κάνετε πέρα :cry: (ορίστε είδες που εξέφρασα το συναίσθημα της στιγμής;;;; :cheesy:)
Μη μου συγχύζετε την Υδροχόα και .. εξατμιστεί απο το πολύ συναίσθημα
:laugh:
Όχι τίποτις άλλο, αλλά αφού δεν εκφραζόμαστε που δεν εκφραζόμαστε, την μια μέρα θα μας δείτε και την επομένη δεν θα υπάρχουμε και θα απορείτε τι έγιναν ξαφνικά αυτές οι ψυχούλες :laugh:
Εμείς οι Υδροχόοι σε όλα είμαστε καλοί ... όχι μόνο στην παρέα :toung::nuts: