θα ηθελα να ημουν αητος!
να ζω ελευθερα και μοναχικα στα ψηλοτερα βουνα!
πετωντας στο γαλαζιο καθαρο ουρανο!
Printable View
θα ηθελα να ημουν αητος!
να ζω ελευθερα και μοναχικα στα ψηλοτερα βουνα!
πετωντας στο γαλαζιο καθαρο ουρανο!
Υπάρχει επίσης και το φυτικό βασίλειο για όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, και είναι πολλοί.... Σου λέει, κάναμε την ανοησία και ηρθαμε ως άνθρωποι, ας το σκεφτούμε καλύτερα τώρα. Ευκαιρίες δεν σου δίνονται πάντα... Μόνο η Madcat έχει πάρει προκαταβολη από τρεις ζωές! Της μένουν άλλες 4...
Γεια σας!
Θα σας έλεγα κι εγω οτι θα ήθελα να ήμουν αετός αλλά θεωρώ οτι είναι απο τα άγρια αρπακτηκά που κυκλοφορούν πάνω απο τα βουνά καραδοκώντας για κάποιο ''μεζέ'' που συνεπώς δεν με αντιπροσωπεύει. Το καλύτερο είδος για μένα και παράλληλα πιο αντιπροσωπευτικό είναι ο γλάρος κι αυτό γιατί είναι πουλί της θάλασσας που λατρέυω πάρα πολύ και του αρέσουν τα ψάρια όπως και σε μένα.
Να'στε πάντα καλά!
Joyce
Αγαπητή μου Joyce με έβαλες στον πειρασμό να σου απαντήσω!! Τοσο ο Αετός όσο και ο Γλάρος ψάχνουν απλά για την τροφή τους. Δεν σκοτώνουν ποτέ για πλάκα όπως οι άνθρωποι. Οσο σαρκοβόρος είναι ο αετός αλλο τόσο είναι και ο γλάρος. Κι αυτός παραφυλάει για το "μεζεδάκι" του που λές, και με κατακώρυφες βουτιές το αρπάζει!!! Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά. Απλά έχεις συνδέσεις ισως ρομαντικά τον γλάρο με τα ταξίδια και ο αετός όμως είναι ενα πανέμορφο και υπερήφανο πουλί υπό εξαφάνηση!!!!!!
Φιλικά Wind
Πιάνονται τα μυθικά ζώα ? Αν ναι θα ήθελα να ήμουν ένας μονόκερως . Αν όχι θα ήθελα να γυρίσω με τη μορφή ενός δελφινιού .
γειά σας!
εγω θα ήθελα να ήμουν ένα panda ή ένα κοάλα... γιατί είναι και τα δύο ήρεμα και άκακα.....
Εγώ θα ήθελα να είμαι αηδόνι, όχι όμως φυλακισμένο σε κάποιο κλουβί, ελεύθερο.
Θα ήθελα να ήμουν ένας μαύρος πάνθηρας με απαλό τρίχωμα, έτοιμος για χάιδεμα από αυτούς που θα με αγαπούσαν και από την άλλη έτοιμος για μάχη με τους εχθρούς μου...
Θα ήθελα να 'μαι μια βασίλισσα μέλισσα.. (πολύ μετριόφρων είμαι,το ξέρω)
Εγώ θα ήθελα να είμαι γατούλα....