:blink::blink::blink:
Βρε παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.... Δεν εξεταζουμε ποτέ μια όψη.... Όλα είναι συνδυαστικά....
Printable View
Έχει καμία σχέση με τη γνωστή διαφήμιση του χρόνου ομιλίας αυτό; :)
Αστρολογικά είναι αλήθεια πάντως ότι ο Δίας ή σύμβολα σχετιζόμενα με το Δία (π.χ. Τοξότης) συνδέονται με "καμπύλες" ή ύψος. Ενώ ο Κρόνος ή ο Αιγόκερως με αδύνατο σώμα. Όπως όλα τα πράγματα όμως στην αστρολογία δεν μπορεί κανείς να βάλει την υπογραφή του.
Μεγάλη σημασία θα πέζει πάντα η σελήνη και ο ωροσκόπος για την άπλα ή το μάζεμα...
σελήνη στον καρκίνο, λέοντα, τοξότη, προιδεάζει για ... φαρδύ κύταρο.
Αντίθετα στον αιγόκερο, παρθένο, το αντίθετο.
Ωροσκόπος σε τοξότη καρκίνο λέοντα πάλι, έχει το φάρδος του.
Αν υπάρχει και συνδιασμός κιόλα αυτών, ... τα πάχη μου τα κάλη μου.
Με βάση αυτά,δηλαδή αν έχουμε ωροσκόπο αιγόκερω σε σύνοδο με Δία στον Αιγόκερω αλλάζει η ερμηνεία του πλανήτη σε σχέση με έναν ωροσκόπο τοξότη σε σύνοδο με Δία στον τοξότη;;Ξέρω ότι παίζει ρόλο και ο χάρτης,αλλά το φέρνω ως παράδειγμα αυτό που λέω!:embarrest:blink:
Ζετα μου, ειναι δεδομενο οτι αλλαζει η ερμηνεια, αφου ο Διας στο συγκεκριμενο παραδειγμα καλειται να λειτουργησει σε διαφορετικο εδαφος. Μην ξεχνας ακομη οτι ο Τοξοτης ειναι το "σπιτι" του -οχι με την εννοια του οικου βεβαιως!- ή αν θελεις το βασιλειο του, ενω ο Αιγοκερως ειναι κατα καποιο τροπο αρνητικο εδαφος.
[Στην ερημο δεν φυτευεις ποτιστικα ... :cheesy:]