Μακάρι να είναι έτσι...! Κάτι θα ξέρετε όλοι εσείς που τα λέτε... Είμαι μικρή ακόμα και ίσως να μην μπορώ να διακρίνω την μακροπρόθεσμη βοήθεια που μου προσφέρει ο Κρόνος μέσα από τα μαθήματα που δίνει...:embarrest:embarrest
Printable View
Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που μου απάντησαν σχετινα με το θέμα...απορία κρόνου...Με τέτοιο πανικό που αισθάνομαι βρήκα φίλους
βασικα ο κρονος στον 6 πρεπει να ειναι πολυ καλη θεση αφου παραδοσιακα ειναι της παρθενου και επιπλεον αφορα θεματα δουλειας..την υγεια τελικα μπορει οντως να την "βλαπτει?"
Εμένα ήταν 2,5 χρόνια ο Κρόνος στο ζώδιο μου και ούτε που το ήξερα!!:toung: Δεν θα έλεγα ότι με περιόρισε, ίσα ίσα που νιώθω πολύ ώριμη και ξέρω τι θέλω πια! :love:
Να ευχαριστήσω όσους μου μετρίασαν την αγωνία για τη διέλευση του Κρόνου στον Ωροσκόπο μου την Παρθένο.Επειδή είδα ότι η ανταπόκρισή σας ήταν άμμεση θα ήθελα αφού σας ευχαριστήσω να σας ρωτήσω και κάτι άλλο.Είμαι καρκίνος με ωροσκόπο παρθένο, Αφροδίτη στον Καρκίνο μα και ¶ρη στον καρκίνο.Ο¶ρης λοιπόν που βρίσκεται για ασυνήθηστο χρονικό διάστημα στο ζώδιό μου κατά πόσο θα με επιρρεάσει αφού έχω και ¶ρη στον καρκίνο?
Εν των προτέρων σας ευχαριστώ...
στον 10ο ή 110 οίκο είναι οι πλανήτες σου στον Καρκίνο
αλήθεια ο δαίμων του τυπογραφείου.....
Γεια σας! Αν τα υπολογιζω σωστα, ο Κρονος διελαυνει τον 11ο οικο μου. Και περναω μια φαση στην οποια νιωθω αρκετα απομονωμενη και ξεκομμενη απο φιλους...Και ειναι ακομη στην αρχη του 11ου! Μεχρι να φυγει φοβαμαι οτι θα εχω απογοητευτει απο ολους τελικα!
Οσα περναει κανεις με τον Κρονο στον 11ο ειναι ρεαλιστικα ή και λιγο μεγεθυμενα? Εχω αρχισει να ανησυχω...!:embarrest:blink::love: