Eνα υπεροχο κειμενο να εισαι καλα!!!!!
Printable View
Eνα υπεροχο κειμενο να εισαι καλα!!!!!
Συγχαρητηρια πολυ ωραιο αρθρο:cheesy:
πολυ ωραιο αρθρο πραγματικα!
τέλοιο αρθρο!!!!!!ψάχνω...ψάχνω τελικά θα τη βρώ την αδερφή ψυχή μου που θα παει...........
Πολύ συγκινητικό άρθρο.. Με άγγιξε πάρα πολύ...
οντως..πολυ τρυφερο..:embarrest
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
:cry::cry::cry::cry::cry:
:cry::cry::cry::cry:
:cry::cry::cry:
:cry:
:cry: όντως
αααχχχ πολύ συγκινήθηκα...
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σου! Perfect ευχαριστούμε! :bigsmile:
Αν έχω καταλάβει καλά κι από κάποια άλλα άρθρα που έχω διαβάσει και από τις εμπειρίες μου μπορεί να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ξανάσυναντάμε σε αυτή τη ζωή... όπως το είπες για να εκπληρωθεί ο νόμος του κάρμα... Αλλά έχω την αίσθηση ότι πρόκειται για ανθρώπους και σχέσεις που μόλις ολοκληρωθεί το μάθημα που πρέπει να δώσουν ή να πάρουν δεν σου αφήνουν άλλο συναίσθημα από τη σημαντικότητα της γνωριμίας ή της σχέσης κι αυτό σε ατομικό επίπεδο. Καταλήγω να θεωρώ ότι μάλλον δεν είναι όλοι αυτοί "αδελφές ψυχές"... Κι ότι αφού περάσει ο άνθρωπος "επιτυχώς" από κάποιες τέτοιες "καρμικές" σχέσεις εμφανίζεται η "αδελφή ψυχή", με την οποία υπάρχει μια έντονη πνευματικότητα και που όταν γίνει συνειδητή η σχέση και η ουσία της, οι εμπλεκόμενοι μπορούν να κάνουν τόσο ατομικά όσο και περισσότερο κοινωνικά "θαύματα"...
Και απορία... υπάρχουν όψεις στη συναστρία ή στον composite που μπορούν να δείξουν τέτοιες τάσεις ανάμεσα σε 2 ανθρώπους? Δηλαδή, "Πώς αναγνωρίζεις αστρολογικά την αδελφή ψυχή?"
:worried:
Για να αναγνωρίσουμε την αδελφή ψυχή θα πρέπει πρώτα, όπως είπαν και οι προηγούμενοι, να γνωρίσουμε τη δική μας ψυχή. Σε διαφορετική περίπτωση η "αδελφή ψυχή" μπορεί να περάσει δίπλα μας και να μην το πάρουμε χαμπάρι.
Ενας άλλος κίνδυνος είναι να δημιουργήσουμε στο μυαλό μας μια εξιδανικευμένη μορφή "αδελφης ψυχής", να επιζητούμε ουσιαστικά αυτό που δεν είμαστε για να μας συμπληρώσει και να θεωρήσουμε ότι "η αδελφή ψυχή" θα είναι ένας άνθρωπος που θα μας "χαϊδεύει" χωρίς ποτέ να μας κρίνει ή να συγκρούεται μαζί μας.