Re: "Θύμα" αστρονόμων ή μαθηματικών το Πάσχα;
Εδώ και τόσα χρονια μετά το Σχισμα των δύο Εκκλησιών, Ορθόδοξη και Καθολική δεν έχουν βρει κοινή συνισταμένη για να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, θα βρουν λύση για το μαθηματικό - αστρονομικό πρόβλημα για να εορτάζουν μαζί το Πάσχα???
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε όταν αναγκάστηκαν να ανοιξουν διάλογο μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια που υπάρχει αυξηση του ισλαμικου θρησκευτικού φανατισμού και οι πόλεμοι έχουν λάβει πλέον θρησκευτικό χαρακτήρα. Αυτά όμως είναι άλλου...παπά Ευαγγέλιο, άσχετα με το θέμα μας.
Ενδιαφέρον άρθρο! Αν και δεν είμαι ξουράφι στα μαθηματικά :embarrest ( λόγω Γ δέσμης :bigsmile:), νομίζω πως κατανόησα τους υπολογισμούς.
Το συγκεκριμένο γεγονός δεν έχει σχέση πάντως με τον εορτασμό των Καθολικών. Εχω την εντύπωση ότι κάποια στιγμη ακουσα στις ειδησεις οτι φετος ετυχε να συμπέσει το Πασχα μας. Παράξενο και αυτό! :unsure:
Quote:
Originally Posted by
laziali
Ενδιαφέρον άρθρο! Αν και δεν είμαι ξουράφι στα μαθηματικά :embarrest ( λόγω Γ δέσμης :bigsmile:), νομίζω πως κατανόησα τους υπολογισμούς.
Το συγκεκριμένο γεγονός δεν έχει σχέση πάντως με τον εορτασμό των Καθολικών. Εχω την εντύπωση ότι κάποια στιγμη ακουσα στις ειδησεις οτι φετος ετυχε να συμπέσει το Πασχα μας. Παράξενο και αυτό! :unsure:
Καθόλου παράξενο, αφού συνέπεσαν οι υπολογισμοί μάς....
Καλησπέρα σας,:bigsmile:
πάρα πολυ ωραίο και ενδιαφέρον άρθρο.
καλή συνέχεια:laugh::laugh: