Re: Vertex - πώς βρίσκουμε τη θέση του;
ευχαριστώ πολυ! αλλα δεν λεει ποιο ειναι το βερτξ... μηπως υπάρχει καποια άλλη ονομασία ή σύμβολο? γιατι μάλλον δεν ξερω και πολλα...:(
Αν πατήσεις αυτό το λινκ που σου έδωσε και η kiaRRa, θα πρέπει να κάνεις επίσης και ένα ποστ που θα ζητάς να μάθεις που είναι το Βέρτεξ σου. Πάτα εδώ
Καλησπερα,
Για να θεωρηθει ενας πλανητης σε συνοδο με το Βερτεξ τι περιθωριο δινουμε στην αποσταση των δυο σημειων?
Quote:
Originally Posted by
kphssa
Καλησπερα,
Για να θεωρηθει ενας πλανητης σε συνοδο με το Βερτεξ τι περιθωριο δινουμε στην αποσταση των δυο σημειων?
Επειδη μολις χθες μου απαντησε η κυρια Σιμου σε αναλογη ερωτηση, η επιτρεπομενη ανοχη ειναι 2-3 μοιρες. Οχι παραπανω! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Επειδη μολις χθες μου απαντησε η κυρια Σιμου σε αναλογη ερωτηση, η επιτρεπομενη ανοχη ειναι 2-3 μοιρες. Οχι παραπανω! :bigsmile:
:cheesy::cheesy:
Ευχαριστω πολυ!
Quote:
Originally Posted by safma
Καλησπέρα.Θα ήθελα να μάθω το vertexτου συζύγου μου.13-2-1956 στο Βόλο,ώρα γέννησης άγνωστη,μάλλον ξημερώματα.Ευχαριστώ
Το ερώτημά σου μεταφέρθηκε εδώ
που είναι και η σωστή ενότητα
Καλησπέρα σας ,εγω θα ήθελα να ρωτήσω ,τι ρόλο παίζει ο οίκος στον οποίο βρίσκεται το vertex μας ,μας δίνει κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο?
Ευχαριστώ:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
alice7
Καλησπέρα σας ,εγω θα ήθελα να ρωτήσω ,τι ρόλο παίζει ο οίκος στον οποίο βρίσκεται το vertex μας ,μας δίνει κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο?
Ευχαριστώ:bigsmile:
Αν κοιτάξεις εδώ, πιστεύω πως θα σε βοηθήσει :bigsmile: