Σε ευχαριστώ πάρα πολύ sagimoon, και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω εντυπωσιαστεί με τις ιδιότητες του μεσουρανήματος...:) Και θα το ψάξω αρκετά το θέμα αυτό!:idea:
Printable View
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ sagimoon, και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω εντυπωσιαστεί με τις ιδιότητες του μεσουρανήματος...:) Και θα το ψάξω αρκετά το θέμα αυτό!:idea:
Αν μπορει ας μου απαντήσει plzzz καποιος..Θα το εκτιμούσα αφάνταστα..!!Quote:
Εχω μεσουράνημα στον Κριό..Είμαι τοξότης με ωροσκόπο στον Καρκίνο..Ποια είναι ακριβώς τα συμπεράσματα..?
:sad2: :sad2: :sad2: :sad2:
Καλημέρα,
Με ενδιαφέρει και εμένα ο ρόλος του μεσουρανήματος.
Έχω μεσουράνημα στις 3 μοίρες Ταύρου, σε αντίθεση με Αφροδίτη.
(Ηλιός στον Ζυγό, Ωροσκόπος στον Λέων).
Σας ευχαριστώ για την όποια απάντηση.
Αγαπητή birtsia
Αν και η στήλη αφορά κυρίως απόψεις μελών, το συγκεκριμένο σημείο, είναι στην μοίρα έξαρσης της Σελήνης και θα έλεγα, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη, πως μπορείτε να έχετε μεγάλη ευαισθησία με θέματα που σχετίζονται με την καριέρα και να προβάλλετε εκεί το συγκινησιακό σας επίπεδο. Μία ενασχόληση με τέχνη ή φροντίδα και αγάπη προς τους άλλους, θα σας εξέφραζε ιδιαίτερα. Αλλά όπως και να έχει, στη δουλειά σας θα υπάρχει ενδιαφέρον και προσωπική έκφραση σε μεγάλο βαθμό. Θα "δίνεστε" με την ψυχή σας!Γι'αυτό η συναισθηματική ισορροπία, είναι απαραίτητη για την απόδοση στον χώρο της καριέρας σας.
Φυσικά κι άλλα μπορούν να ειπωθούν από φίλους και μέλη του φόρουμ. Ήθελα ωστόσο, να σας σημειώσω αυτήν την λεπτομέρεια.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
κ. Σίμου,
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Έχετε απόλυτο δίκιο στην παρατήρησή σας για τη δουλειά.
Καλημέρα. Είμαι γεννημένη στις 6/6/1977 στην Αθήνα και ώρα 13.45.μ.μ. Δηλαδή Δίδυμος με ωροσκόπο Παρθένο (δυστυχώς, καθώς μου δημιουργει αρκετά προβλήματα) και μεσουράνημα στους Διδύμους. Τι θα είχατε να μου πείτε σε σχέση με τα επαγγελματικά μου, καθώς εδώ και αρκετό καιρό περνάνε μια κρίση, ειδικά για ένα άτομο σαν κι εμένα με έντονη προσκόλληση στον τομέα καριέρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μάνια.
Αγαπητή Μάνια77,
το ερώτημα σας έχει μπεί ως νέο θέμα στην ενότητα και μπορείτε να το δείτε εδω