Πάνω απ' όλα υγεία! Παρόλο που δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι, δεν θα έλεγα όχι να κατάλαβαινε αυτός που μου αρέσει ότι δεν εγώ δεν φταίω που ψυχρανθήκαμε και να καταλήγαμε μαζί:love: :love:
Printable View
Πάνω απ' όλα υγεία! Παρόλο που δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι, δεν θα έλεγα όχι να κατάλαβαινε αυτός που μου αρέσει ότι δεν εγώ δεν φταίω που ψυχρανθήκαμε και να καταλήγαμε μαζί:love: :love:
Να τολμήσω όσα δεν τόλμησα μέχρι τώρα.....
Να καταφέρω όσα δεν κατάφερα μέχρι τώρα....
Να παλέψω περισσότερο γι' αυτά που ΕΓΩ θέλω και με κάνουν ευτυχισμένη.... ακόμη και αν στο τέλος με πληγώσουν!
Γιατί όλα είναι ένα παιχνίδι....ή παίζεις και χάνεις, ή παίζεις και κερδίζεις....
Θα ήθελα να είμαι υγειής και επίσης να έχω ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Επειδή ζητάω πολλά, προς το παρόν συμβιβάζομαι και με μία άνοδο στα επαγγελματικά μου.:love:
¶λλωστε λένε ότι για μας τα καρκινάκια από φέτος θα έχουμε μία καλή σταδιοδρομία στα επαγγελματικά. ¶ντε να το δούμε και στην πράξη.:cheesy:
Να εχω υγεια εγω και αυτοι που αγαπω και να κανω τα 2 μου μεγαλα ονειρα πραγματικοτητα γιατι αλλιως μαλλον θα ειμαι δυστυχισμενη
Το Λόττο...ειμαι υλιστρια:love:
Επιδή το καλοκαίρι έχασα 22χρ ανηψιό το μόνο που θέλω είναι υγεία και όλα τα παιδια του κόσμου γερά και να προσέχουν όχι μόνο όταν οδηγουν μα και σαν συνεπηβάτες σε μηχανες
Αυτό που προσωπικά θα ήθελα είναι να βρω ή να με βρει ο έρωτας της ζωής μου αλλά επειδή μάλλον βλέπω πολλές χολλυγουντιανές ταινίες θα έλεγα να έχω εγώ η οικογενειά μου και οι φίλοι μου την υγεία τους
εμενα δνε θα με αλλαζα οχι γιατι θεωρω οτι ειμαι τελεια.Θα αλλαζα την οικογενεια μου!!!!
Είναι αυτό που λέμε: "Γιατί να αλλάξω εγώ;;;; Ας αλλάξουν οι άλλοι!" :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
Αυτό που θα άλλαξε τη ζωή μου και θα μ' έκανε πραγματικά ευτυχησμένη, θα ήταν ο έρχομός ενός παιδιού...