Mαλιστα, διαβασαμε την ετησια προβλεψη του σκορπιου για το 2007 και απο τι καταλαβα
ΧΑΛΙΑ τα πραγματα...εκτος απο τα επαγγελματικα και κυριως απο Σεπτεμβρη
Printable View
Mαλιστα, διαβασαμε την ετησια προβλεψη του σκορπιου για το 2007 και απο τι καταλαβα
ΧΑΛΙΑ τα πραγματα...εκτος απο τα επαγγελματικα και κυριως απο Σεπτεμβρη
Καλές οι προβλέψεις για το 2007, αν και περίμενα περισσότερες αλλαγές, μια και το 2006 φάνηκε η διαφορά μετά από πολλά χρόνια μιζέριας...:cry: Ωστόσο διαβάζοντας το ζώδιο του ωροσκόπου μου, θεωρώ ότι πλησιάζει περισσότερο στα πλάνα μου για την νέα χρονιά. ;)
Λατρεύω τον Ωροσκόπο μου για το 2007 :clapping: :clapping:
:bigsmile:
¶ντε να δούμε αν θα ξεμιζεριάσουμε τελικά οι Δίδυμοι το 2007, γιατί δεν πάει άλλο αυτός ο χαμός.:clapping:
Εγω πάντως ακόμα να δω τις προβλέψεις....Γιατί άραγε?:unsure:
πρέπει να πατήσεις εδώ
Εναλλακτικά από την αρχική σελίδα, στην αριστερή μπάρα, κάνε κλικ στον σύνδεσμο ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
» Επιλογές - Ενότητες
Αστρολογία
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Ημερήσιο ωροσκόπιο
Με οδηγό τη Σελήνη
Ανάδρομος Ερμής
Τι ζώδιο είστε;
Προφίλ των ζωδίων
Ωροσκόπος στα ζώδια
Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά εχω δοκιμάσει ήδη και τους δυο συνδεσμους και δεν καταφερα τίποτα.Βγαίνει απλα η ίδια σελίδα παλι....
Για τους σκορπιους του 3ου δεκαημερου χαλια τα πραγματα το 2007 για μενα δηλαδη με τον ωροσκοπο μου ομως τους διδυμους τελεια τα πραγματα τι απο τα 2 να λαβω πιο πολυ υποψη μου? εχω μπερδευτει!!!!!
Αναλυτικές οι προβλέψεις κ. Αρχο. Τώρα, από το καλοκαίρι και μετά η χρονιά θα έχει φανεί οπότε, θα σας πούμε αν επαληθεύτηκαν οι προβλέψεις, τουλάχιστον για τους Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου που καλό ψάχνουν με τα επαγγελματικά και καλό δεν βρίσκουν εδώ και χρόνια!!! Αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγέλλιο....:toung:
Νομίζω πως άρχίζω σιγά-σιγά να νιώθω τυχερή που ειμαι Κριάρι...:clapping: