Re: Παρθένος - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου
Quote:
Originally Posted by
starfish
Θα κοιταξω σημερα στην βιβλιοθηκη μου [ελπιζω οτι θα το θυμηθω!] και θα σου δωσω τα στοιχεια αυριο. Μαλλον με προσωπικο μηνυμα [γιατι αλλιως ισως να παραβιαζουμε τους ορους χρησης του site]
¶λλη μια ανάγνωση κυρία μου στους όρους. :bigsmile:
Βιβλία και ενημερωτικά links ουδέποτε απαγορεύτηκαν. Τα διαφημιστικά site που προβάλλουν αστρολογικές και άλλες υπηρεσίες νόμιμες ή παράνομες.
Quote:
Originally Posted by
ScP
¶λλη μια ανάγνωση κυρία μου στους όρους. :bigsmile:
Βιβλία και ενημερωτικά links ουδέποτε απαγορεύτηκαν. Τα διαφημιστικά site που προβάλλουν αστρολογικές και άλλες υπηρεσίες νόμιμες ή παράνομες.
Μακαρι να εβρισκα χρονο να τους διαβαζω καθε μερα, η να μπορουσα να τους εκτυπωσω και να τους τοιχοκολλησω, αλλα.... Παντως θυμαμαι -ελπιζω- τους βασικοτερους! :cheesy:
Οκ, λοιπον! Τα στοιχεια του βιβλιου αυριο εδω, σε δημοσια θεα! :nuts:
Quote:
Originally Posted by
amylee
:nuts: Starfish μήπως ξέρεις ποιο βιβλίο είναι?Με ενδιαφέρει πάρα πολύ!:bigsmile:
Μαργκαρετ Χοουν Σύγχρονη αστρολογια. Αθήνα: Πυρινος Κόσμος, 1984
Οτι αναφερω παραπανω, βρισκεται στην σ. 73
Ευχαριστώ starfish!:bigsmile:
Ως Παρθένος μπορώ να σας διαβεβαιώσω οτι με τραβάνε πολύ οι Σκορπιοί και πειστεύω οτι μπορούν να μας χειριστούν καλά... και να διώξουν τα οτι ταμπού μπορεί να έχουμε.....!!!
πολυ περιεργα ζωδια αυτα τα παρθενακια, καλα παιδια,ψυχοπονιαρικα αλλα και ψυχοβγαλτικα για να σου πουν μια κουβεντα...θεωρω πως το αρθρο εχει πεσει μεσα οσο αναφορα τα χαρακτηριστικα του προφιλ τους!!πολυ γελασα στη συναστρια παρθενο με παρθενο..χιχι:toung: