Η καλλιτεχνική διάθεση του Ποσειδώνα, όνειρα αυταπάτες κλπ, σε συνεργασία με τις περιθωριακές ενέργειες του Πλούτωνα. (εγώ έχω τον Ποσειδώνα ωροσκόπο σε εξάγωνο με Πλούτωνα)
Printable View
Η καλλιτεχνική διάθεση του Ποσειδώνα, όνειρα αυταπάτες κλπ, σε συνεργασία με τις περιθωριακές ενέργειες του Πλούτωνα. (εγώ έχω τον Ποσειδώνα ωροσκόπο σε εξάγωνο με Πλούτωνα)
Παρα πολυ καλο το αρθρο σας...αλλα δεν βλεπω οψη ποσειδωνα με πλουτωνα...:unsure:
Ενδιαφέρον άρθρο.
Στο χάρτη μου έχω ένα τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα και όντως κάποιες φορές μπερδεύω το όνειρο με την πραγματικότητα.
Μπράβο Panther. Από τα άρθρα σου που έχω διαβάσει έως τώρα- γιατί είμαι νέο μέλος της παρέας σας -δείχνεις ότι αγαπάς αυτό που κάνεις και ότι ψάχνεις πολύ.
καλησπερα
οταν ο ποσειδωνας κανει εξαγωνο με τον πλουτωνα τι γινεται ;
γιατι αποτι ειδα δεν αναφερεται παραπανω ...ευχαριστω!
Δεν αναφέρεται γιατί μια τέτοια όψη αφορά γενιές και όχι άτομα(αν όντως έχει κάποια ισχύ) ,και λόγω της πολύ αργής κίνησης των δύο πλανητών υπάρχει ελάχιστη ανοχή στις μοίρες.
Θα επιμεινω και εγω στο να δωθουν καποιες πληροφοριες για τις οψεις του Ποσειδωνα με τον Πλουτωνα.Προσωπικα στο χαρτη μου οι δυο πλανητες ,ο Ποσειδωνας στον 1ο οικο και ο πλουτωνας στο 10ο κανουν εξαγωνο και εχω την εντυπωση οτι με επηρεαζει αρκετα αυτη η οψη...
Ευχαριστω εκ των προτερων!
βρήκα το αρθρο πολύ ευστοχο ιδίως σε ότι αφορά τη σχέση του Ποσειδώνα με το μεσουράνημα. Θα ήθελα όμως να προτείνατε και λύσεις. Στην τελική οι διάφορες όψεις δεν σημαίνουν και καταδίκη ετσι δεν είναι?