Με μια προχειρη ματια,
Θα ελεγα να ψαχνεις για Κριους ή Σκορπιους..
Printable View
Με μια προχειρη ματια,
Θα ελεγα να ψαχνεις για Κριους ή Σκορπιους..
Από ενδιαφέρον και για να κάνουμε και ανταλλαγή απόψεων. Μήπως θα μπορούσες να εξηγήσεις λίγο την επιλογή των ζωδίων;Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Διαισθηση...:cheesy: :cheesy:
Πλάκα πλάκα,όταν το βουλώνω και τους αφήνω να μιλάνε και να κουμαντάρουν εκείνοι,τα πάμε φίνα :laugh: :laugh: *συγνώμη,off topic*Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Ο 7ος οίκος στον Υδροχόο μήπως δείχνει κάποια φοβία για ευθύνες που έχουν οι σχέσεις;
Γιατι βλεπεις το ποτηρι μισοαδειο και οχι μισογεματο;;:bigsmile:
Ο Υδροχοος στον 7ο (γενικολογοντας), σημαινει σχεση που θα στηριζεται
στη φιλια.
Βλέπω ότι στον 1ο σου οίκο έχεις τον Ερμή, που σημαίνει ότι είσαι κοινωνική και σου αρέσει γενικά η επικοινωνία στη σχέση (το επιβεβαιώνει και ο Υδροχόος στον 7ο οίκο σου), στην φιλία γενικά παντού. Παρόλα αυτά, δεν νομίζω ότι σου ταιριάζει κάποιος με τα "αυθεντικά" χαρακτηριστικά του Υδροχόου, αλλά κάποιος με τα στοιχεία του νερού (ρομαντισμός/ τρυφερότητα, λίγο ευαισθησία κλπ), για να αισθάνεσαι ασφάλεια και γενικά ηρεμία.
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
Φιλικά
Ιουλία
Αν και όχι πολύ κοινωνική,μάλλον αντι-κοινωνική θα έλεγα:embarrest ,η επικοινωνία είναι πολϋυυ σημαντική :)
Είσαι αντικοινωνική??? Άλλο εάν ανοίγεσαι και συζητάς τα προσωπικά σου και άλλο δεν μιλάω σε κανέναν και δεν θέλω να βλέπω κανέναν.Quote:
Originally Posted by Marlene
Τι από τα δύο ισχύει? Πάω πίσω να δω τον χάρτη σου!!! Με προβλημάτισες!!!
Τώρα που ξαναβλέπω τον χάρτη σου υπάρχουν 2 τετράγωνα
Ερμής - Αναδ. Κρόνος &
Ερμής - Αναδ. Ποσειδώνα
οπότε πολύ πιθανό να είσαι κλειστή σαν χαρακτήρα και προσεκτική σε αυτά που λες!!!
Και το πασιφανες:
Ηλιος-Αρης στο 12ο! Και που; Στον Καρκινο;:cheesy: