Διάνα!!! *για μένα*:cheesy: :love: :embarrest :nuts: :laugh: :bigsmile:Quote:
Originally Posted by Vassilis13
Printable View
Διάνα!!! *για μένα*:cheesy: :love: :embarrest :nuts: :laugh: :bigsmile:Quote:
Originally Posted by Vassilis13
Παρθενος με ωροσκοπο σκορπιο, υδροχοος με ωροσκοπο υδροχοο εχω δυο γνωστες γι αυτο το λεω αν και δεν ειναι τοσο θεμα ζωδιου.Τωρα για αντρες δε ξερω δεν μου ετυχε κανενας τετοιος αλλα ταυροι σιγουρα οχι:bigsmile: :bigsmile: :laugh: :laugh:
οταν μιλάω εγώ...Quote:
Originally Posted by skorpion
μέσα στο σπίτι τον εχω λετε να μην ξέρω;;;:toung: :toung: :bigsmile:
Επίσης υποψιάζομαι τάσεις παρθενίας και για τους σκορπιούς (κάποιες περιπτώσεις), λίγο ανατρεπτικό αλλά...
Εντάξει, για να είμαι ακριβής και ειλικρινής όταν λέω ταύρος εννοώ περισσότερο ωροσκόπος ταύρος ή πολλοί πλανήτες στον ταύρο. Ίσως γι' αυτό δεν το είδατε κι εσείς:bigsmile:
Οι παρθένοι μου φαίνονται πιο πολύ επιφανειακά αγνοί και απλά συντηρητικοί, και ίσως στο βάθος να είναι κολασμένοι τελικά:laugh:
Η παρθένος γιατί φοβάται μην κολλήσει καμιά αρρώστια και ο ζυγός γιατί δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος...:cheesy: όσο για τους καρκίνους,μην τους εμπιστεύεστε γιατί είναι οι μεγαλύτερες σιγανοπαπαδιές ... :toung: τέλος οι τοξότες ναι μεν είναι αγνοί με την ευρύτερη έννοια αλλα σίγουρα όχι πολύ εγκρατείς σ αυτο το ζήτημα αλλα και γενικώς :cheesy:
μια ακόμα αναζήτηση που μπορούμε να κάνουμε επίσης είναι για θετικές ποσειδώνιες γωνίες...
[QUOTE=tannia]Επίσης υποψιάζομαι τάσεις παρθενίας και για τους σκορπιούς (κάποιες περιπτώσεις), λίγο ανατρεπτικό αλλά...
[QUOTE]
πολυ ανατρεπτικο και πολυ λαθος:bigsmile: :nuts: :nuts:
Παρθένοι φυσικά. Έχουν τη φήμη των υποχόνδριων. :worried:
Κακοήθιες... Αυτά τα λένε άλλα "βρώμικα" ζώδια που φοβούνται το σαπούνι :bigsmile:Quote:
Originally Posted by Κασσιόπη
Είστε σίγουρος πως φοβούνται το σαπούνι και όχι τον κλίβανο;;;;:cheesy:Quote:
Originally Posted by ScP
Αλλά για να μην είμαστε και μονολιθικοί, ας πάρει η μπάλα και τους Ιχθείς σχετικά με το θέμα της ενότητας.
Ωωω, ένας άντρας που ασχολείται με την καθαριότητα, πολύ chic το βρίσκω:bigsmile: PerfectQuote:
Originally Posted by ScP