Re: Ντεκαπάζ και Ψυχανάλυση !!!
Αν ηταν να πηγαινω κομμωτηριο για βαφες,ανεξαρτητως σεληνης,τωρα το καφαλι μου θα εμοιαζε με την Γερμανικη σημαια:sick: :sick: .Απορω παντως γιατι δεν κανουν τα πειραματα στο κεφαλι συναδελφων τους.Κανονικα θα πρεπει να παιρνουν οι πελατες ειδικο επιδομα!:idea:
Στην δική μου περίπτωση μόνο η χαρα της κομμώτριά μου δεν είμαι, χαίρεται που με βλέπει μόνο δύο φορές τον χρόνο..της σπάω τα νεύρα .."Τελειώνουμε" - "Πότε τελειώνουμε" - 'Αργούμε", βέβάιά την τελευταία φορά δεν σας κρύβω οτί βγήκα απο το κομμωτήριο χτενισμένη με το κεφάλι της Ντάλιας για να πάω στο γάμο της κολλητής μου!!! (Φρίκαρα!!!) και τότε έπεσε η ατάκα "Μα δεν ξέρεις χρυσή μου πόσο σου πάει!!!" (Διπλό το κόστος και οικονομικό και ψυχολογικό). Εβγαλέ το Άχτι της!!!
Η εικόνα των κομμωτηρίων μέσα απο το άρθρο αυτό σε όλο της το μεγαλείο!!
α ρε κολλήματα με τις τρίχες.. εδώ ταιριάζει το ρητό "εδώ ο κόσμος χάνεται..". η συνέχεια γνωστή.. :suspiciou
Quote:
Originally Posted by
apn3a
α ρε κολλήματα με τις τρίχες.. εδώ ταιριάζει το ρητό "εδώ ο κόσμος χάνεται..". η συνέχεια γνωστή.. :suspiciou
Γυναικείες υστερίες ....Προσοχή το ράφι να είναι απο καλό ξύλο
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Γυναικείες υστερίες ....Προσοχή το ράφι να είναι απο καλό ξύλο
Προτείνω να είναι από μελαμίνη, για να είναι και γερό-γερό....να κρατάει!!! :laugh: :laugh: :laugh:
Quote:
Originally Posted by
kia
Προτείνω να είναι από μελαμίνη, για να είναι και γερό-γερό....να κρατάει!!! :laugh: :laugh: :laugh:
Δεν χρειάζεται γερό ράφι Ευδοκία μου. Η καρέκλα του κομμωτηρίου να είναι γερή και ενισχυμένη...:toung: :laugh:
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Δεν χρειάζεται γερό ράφι Ευδοκία μου. Η καρέκλα του κομμωτηρίου να είναι γερή και ενισχυμένη...:toung: :laugh:
Και να συμπληρώσω......να έχει και γερά νεύρα και υπομονή η κομμώτρια/ο κομμωτής ....... διαφορετικά θα βγεις από το μαγαζί όχι με ντεκαπάζ ξανθό αλλά με κανα φούξια μαλλί!!!!! :nuts: Μούυυυυρλια :toung: :toung: