Αγαπητέ Grecodom,
δεν προσωποποιούμε τα θέματα των άρθρων.Ειναι στην διαθεση μας για σχολιασμο ή αποριες.
Φιλικα,
Φωτεινή
Printable View
Αγαπητέ Grecodom,
δεν προσωποποιούμε τα θέματα των άρθρων.Ειναι στην διαθεση μας για σχολιασμο ή αποριες.
Φιλικα,
Φωτεινή
Κατά 99.99999999% πέσατε μέσα για μένα !:nuts: Συνεχίστε΄έτσι!!!!!!;)
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο. Νομίζω ότι ο αριθμός που μου αντιστοιχεί με αντιπροσωπεύει τελείως. Δεν γνώριζα ότι υπήρχε τέτοιος τομέας πρόβλεψης. Τελικά όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Έχω το 7 και πέσατε διάνα!!!!!!!!!:bigsmile:
poly mou arese ayto me ta logia ths agapis,,,,,,,,,to eipa kai ego ayto prin liges meres.....!!!
Αγαπητέ rigo σε παρακαλούμε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι όρος από το site στον οποίο συμφώνησες κατά την εγγραφή σου!:)Quote:
Originally Posted by rigo
Ίσως να ξεχνιέστε να αλλάξετε την γλώσσα...είναι πολύ απλό όμως...ένα alt+shift είναι το όλο θέμα.:) :)
πολυ χαιρομαι που ανηκω στο 9
Γεια χαρά!Έτυχε να έχω διαβάσει κάπου παλιότερα για τον αριθμό του πεπρωμένου.Μάλιστα θυμόμουν τον δικό μου & βγήκε πάλι ο ίδιος αριθμός τώρα (φυσικά) γιατί δεν έχω αλλάξει ημ/νία γέννησης. Τέλος πάντων κάνεις έτσι κι αλλιώς τον ίδιο υπολογισμό.Απλά ήθελα να κάνω μια επισήμανση αν επιτρέπεται φυσικά (που θα μου το πείτε μετά).Αν στην πρόσθεση της ημερ/νίας γέννησής σου βγει ο αριθμός 11 ή 22 τότε υπάρχει άλλη εξήγηση και αυτοί οι δύο αριθμοί έχουν διαφορετικό πεπρωμένο..Εκτός κι αν το άτομο που θα βγάλει για παράδειγμα τον αριθμό 11, στην πορεία της ζωής του να ακολουθήσει τελικά την πρόσθεση του 11 (τον αριθμ.πεπρωμένου 2 δηλαδή) και ότι αυτό εξαρτάται γενικά από πολλούς προσωπικούς παράγοντες, για το ποιόν από τους δύο αριθμούς πεπρωμένου επιλέξει στο τέλος.Το ίδιο ισχύει και για τον αριθμό 22.
Καλησπέρα σε όλους σας
Πολύ καλό άρθρο!!!!!!!!
‘Φώτισε’ κάποιες προσωπικές μου απορίες
περιμένω με αγωνία την συνέχεια !!!!!!!!!
πως μπορω να μαθω σε ποιον αριθμο ανηκω??? η ποιος αριθμος μου αντιστοιχει? δωστε μου μια απαντηση ....ευχαριστω πολυ
Μεδουσα