Re: Κυβερνητης του ωροσκοπιου
Λοιπον αν σκεφτω τη μεθοδο του αρθρου που δημοσιευτηκε απο τη καλη μας leoma σχετικα με το κυβερνητη του ωροσκοπιου απο το ζωδιο του ωροσκοπου αλλα και παραλληλα κοιτωντας αν υπαρχει εκει πλανητης....σε μενα υπαρχει το εξης...Η σεληνη ειναι μια μοιρα σχεδον πριν τον ωροσκοπο μου ο οποιος ειναι διδυμος..ο Ερμης ειναι απεναντι στο τοξοτη σε αντιθεση με τη σεληνη και με τον ωροσκοπο φυσικα...Και οι δυο αυτοι σεληνη και ερμης εχουν αρκετες οψεις....Εδω να υποθεσω οτι υπαρχει συγκρουση κυβερνητων? Και τι θα σημαινε κατι τετοιο γενικοτερα κατα την αποψη τους? ΠΩς θα το ερμηνευατε?
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Λοιπον αν σκεφτω τη μεθοδο του αρθρου που δημοσιευτηκε απο τη καλη μας leoma σχετικα με το κυβερνητη του ωροσκοπιου απο το ζωδιο του ωροσκοπου αλλα και παραλληλα κοιτωντας αν υπαρχει εκει πλανητης....σε μενα υπαρχει το εξης...Η σεληνη ειναι μια μοιρα σχεδον πριν τον ωροσκοπο μου ο οποιος ειναι διδυμος..ο Ερμης ειναι απεναντι στο τοξοτη σε αντιθεση με τη σεληνη και με τον ωροσκοπο φυσικα...Και οι δυο αυτοι σεληνη και ερμης εχουν αρκετες οψεις....Εδω να υποθεσω οτι υπαρχει συγκρουση κυβερνητων? Και τι θα σημαινε κατι τετοιο γενικοτερα κατα την αποψη τους? ΠΩς θα το ερμηνευατε?
Aγαπητη Scorpion
Αρχικα για να ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα .. Ψαχνεις να βρεις τον Κυβερνητη του Ωροσκοπου η του Ωροσκοπιου ?
με εκτιμηση
Cancerian
Quote:
Originally Posted by
cancerian
Aγαπητη Scorpion
Αρχικα για να ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα .. Ψαχνεις να βρεις τον Κυβερνητη του Ωροσκοπου η του Ωροσκοπιου ?
με εκτιμηση
Cancerian
Του ωροσκοπιου
καλησπέρα σε όλους...!:bigsmile:
ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου μου - η αφροδίτη - βρίσκετε στον υδροχόο και στον 11ο οίκο και ο κρόνος (που, αν δεν κάνω λάθος, είναι κυβερνήτης του υδροχόου) βρίσκετε στον αιγόκερω στον 10ο οίκο, αλλά αυτοί οι δύο πλανήτες δεν κάνουν όψη μεταξύ τους...
η αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον πλούτωνα και με τη λίλιθ και σύνοδο με β. δεσμό, ενώ ο κρόνος δεν έχει καμιά όψη με κάποιον πλανήτη...:blink:
τί μπορεί να σημαίνουν τα παραπάνω???
Όταν ο ωροσκόπος βρίσκεται στον υδροχόο, ποιος είναι ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου; Ο ουρανός ή ο κρόνος;
Quote:
Originally Posted by
kassy
Όταν ο ωροσκόπος βρίσκεται στον υδροχόο, ποιος είναι ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου; Ο ουρανός ή ο κρόνος;
Oταν καποιος εχει ωροσκοπο τον Υδροχοο καλο ειναι να κοιταζει και τους δυο.
Quote:
Originally Posted by
annakriari
καλημέρα σε όλους...!:bigsmile:
(παραθέτω και πάλι την ερώτησή μου σε περίπτωση που κάποιος δεν την είδε)
ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου μου - η αφροδίτη - βρίσκετε στον υδροχόο και στον 11ο οίκο και ο κρόνος (που, αν δεν κάνω λάθος, είναι κυβερνήτης του υδροχόου) βρίσκετε στον αιγόκερω στον 10ο οίκο, αλλά αυτοί οι δύο πλανήτες δεν κάνουν όψη μεταξύ τους...
η αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον πλούτωνα και με τη λίλιθ και σύνοδο με β. δεσμό, ενώ ο κρόνος δεν έχει καμιά όψη με κάποιον πλανήτη...:blink:
ευχαριστώ!
Quote:
Originally Posted by
annakriari
καλησπέρα σε όλους...!:bigsmile:
Καλησπερα,το οτι η αφροδιτη σου ειναι στον υδροχοο και στον 11 οικο δηλωνει οτι ο τροπος που μοιραζεσαι τον εαυτο σου ειναι επαναστατικος,δηλ με τιποτα δεν θα ηθελες να σου στερησουν την ελευθερια σου.Επισης μπορει να δειχνει οτι ενδεχομενως καποιες σχεσεις μπορει να ξεκινουν μεσα απο το φιλικο περιβαλλον η καποιοι φιλοι γινονται ερωτικοι συντροφοι. Σχεσεις που εχουν κατι εκκεντρικο και σχεσεις που μπορει να αρχιζουν και να τελειωνουν ξαφνικα. Ο λο αυτο ομως ερχεται σε αντιφαση με το τετραγωνο του πλουτωνα, γιατι ο πλουτωνας μονο την ελευθερια του δεν θελει,αντιθετως φερνει σχεσεις με εντονα αισθηματα,ζηλιες κτητικοτητα και παθη. Τωρα η αφροδιτη σε συνοδο με Β. δεσμο (στον υδροχοο υποθετω και ο Β.δεσμος)μας δειχνει οτι σ αυτη την ενσαρκωση πρεπει να λειτουργεις μεσα απο συλλογικους χωρους, να μαθεις να συνεργαζεσαι με κοινωνικες ομαδες, να αφησεις δηλ. το εγω σου κατα μερος και επισης οτι οι σχεσεις σου εχουν εντονα καρμικα στοιχεια.Ο Κρονος στον αιγοκερω και στον 10 ειναι σε διπλη κυριαρχια και μπορει να δειχνει ενα αυταρχικο πατερα και για σενα την ιδια δειχνει επιτυχια μετα απο μακροχρονη προσπαθεια κυριως μετα την επιστροφη του κρονου,γυρω στα 28, 29 σου περιπου χρονια και μετα και εργασιομανια σε τετοιο βαθμο ωστε να παραμελεις την προσωπικη σου ζωη. Το οτι ο κρονος δεν κανει καμμια οψη δεν σημαινει οτι δεν παιρνουμε πληροφοριες γιατι τις παιρνουμε απο ζωδιο και οικο και συνηθως οταν ενας πλανητης δεν εχει οψεις σημαινει οτι τον υπερλειτουργουμε απο την θεση που εχει μεσα στον χαρτη μας.
σ' ευχαριστώ πολύ Έρση μου για τα ενδιαφέροντα που μου έγραψες... καλή σου μέρα!!!:bigsmile:
Εμένα μου είπανε ότι είναι ο Ερμής. Αν και δεν ξέρω τι σημαίνει. (αμφίσημο)