Αμφότεροι οι θηλυκοί του μεταβλητού σταυρού! :cheesy:
Επίσης, και όσοι Ζυγοί έχουν έντονο το στοιχείο του Παρθένου στο ωροσκόπιό τους! :toung:
Printable View
Αμφότεροι οι θηλυκοί του μεταβλητού σταυρού! :cheesy:
Επίσης, και όσοι Ζυγοί έχουν έντονο το στοιχείο του Παρθένου στο ωροσκόπιό τους! :toung:
Απίστευτο! Συμφωνούμε! :)Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Πιστεύω άνδρες αιγόκεροι, άνδρες ιχθείς, γυναίκες ζυγοί, γυναίκες κριοί, γυναίκες τοξοτίνες, αλλά όλα αυτά είναι υποκειμενικά... :) τι εννοεί κανείς συμφέρον; Στις γυναίκες της φωτιάς αρέσουν π.χ. πολύ να ντύνονται, να ψωνίζουν και να ξοδεύουν... είναι αυτό συμφέρον; Ή είναι συμφέρον να μαζεύουν δραχμή δραχμή το χαρτζηλίκι τους για να βρεθούν πλούσιες μετά από είκοσι χρόνια όπως θα έκανε ίσως μία καρκίνος ή μία ταύρος;
Δεν ξέρω πολλές καρκίνες που να είναι φραγκοφονιάδες ... αντίθετα είναι σπάταλες!!!! :toung::toung::toung:Το ίδιο και εγώ.Quote:
Originally Posted by Vassilis13
Αχ! η τσεπούλα μου το ξέρει:wacko::wacko::wacko:
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ωροσκόπο (αυτό το έχω διαβάσει κάπου), ή γενικώς μια πολύ τονισμένη Αφροδίτη κάνει το άτομο να υπολογίζει και το συμφέρον του γιατί αυτά τα άτομα αγαπάνε τις ανέσεις - και καλά κάνουν ίσως;) Perfect
ολοι λιγο?- πολυ?:
τα καλα και συμφεροντα
Εννοω το να κανεις γνωριμιες και να διατηρεις σχεσεις -δεν εστιαζω στις ερωτικες- με γνωμονα το τι μπορεις να κερδισεις απο τον αλλο, το σε τι σου «χρησιμευει».Quote:
Originally Posted by Vassilis13
Εγώ θα έλεγα ότι ο Καρκίνος διεκδικεί βραβείο όχι ακριβώς του τσιγγούνη αλλά σίγουρα του φιλοχρήματου Verneigung και μια σελήνη στον Αιγόκερω συμπληρώνει το πακετάκι. Τους Παρθένους επίσης έχω για σφιχτοχέρηδες. Ο Αιγόκερως (σε Ήλιο) θα έλεγα ότι είναι ακριβώς όπως πρέπει δηλαδή ούτε σπάταλος ούτε τσιγγούνης (αυτό που δεν έχω εγώ δηλαδή ως Δίδυμοι) αλλά ο Αιγόκερως μπορεί να είναι συμφεροντολόγος στο γάμο στην επιλογή νύφης δηλαδή να κάνει πέρα το συναίσθημα που μπορεί να έχει για κάποια άλλη. Ο Υδροχοός δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει. Σίγουρα και κάτι άλλο (πλανητικά) συμβαίνει αγαπητή strafish
Αχ καλή μου Κασσιόπη να ήξερες πόσο θα ήθελα να ήταν αλήθεια αυτό που λες:cry: να ήξερες πόσο θα προτιμούσα να με λέγανε τσιγγούνα (70% στο μεταβλητό σταυρό είναι οι πλανήτες μου και είμαι θηλυκό) από το να είμαι έτοιμη για οικονομική καταστροφή από τις σπατάλες μου. Όνειρο μου να με φωνάζουν .... Σκρούτζ!!!!Quote:
Originally Posted by Κασσιόπη
Καλησπέρα,
κατά την ταπεινή μου άποψη ο τίτλος χαρακτηρίζει καθαρά όσους ανήκουν στο ζώδιο των Δίδυμων. Τους Αιγόκερους νομίζω ότι τους έχετε αδικήσει.