είχα πολύ καιρό να διαβάσω ένα ωραίο άρθρο
μπράβο!!!!!
Printable View
είχα πολύ καιρό να διαβάσω ένα ωραίο άρθρο
μπράβο!!!!!
Εγώ ευχαριστώ όλους σας, ιδίως αυτούς που τρέξαν να συμμαζέψουν την ασυμμάζευτη σελήνη μου... :) (όλο το staff δηλαδή)
Τελικά η πρόταση σου Sagimoon να διαβάσω το άρθρο σχετικά με τη σελήνη ήταν πολύ καλή. Βρήκα επιτέλους την εξήγηση για μια άλλη πλευρά του εαυτού μου που ποτέ κανείς δέν την έδινε. Έχω σελήνη στον Σκορπιό και στον 3ο οίκο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
Ειναι να μην προβληματιζεσαι με μια σεληνη στους διδυμους στον 12ο?:unsure:
Αν και το ειχα διαβασει πιο πριν το αρθρο παρελειψα να σε συγχαρω για το ωραιο και κατανοητο αρθρο:cheesy:
Πιστευω οτι λογω της συνοδου της Σεληνης μου με τον Ποσειδωνα, πολλες φορες με εκφραζει η Σεληνη στους Ιχθεις!:bigsmile:
Η Αντωνια την περιγραφει με σαφηνεια!!!:bigsmile:
'Oντως.....πολύ καλο αρθρο.....ιδίως η ανάλυση για την Σελήνη στον Υδροχόο!Το "θύματα της κοινωνίας" τι το ήθελες????????Σε συνδυασμό με τον 11ο οίκο,έρχεται και δένει το γλυκό:bigsmile:
Κατατοπιστικό και εύκολα κατανοητό το άρθρο σου Sagimoon. Επιτέλους βρήκα μία εξήγηση για την συνεχή αλλαγή κατοικιών και τόπων διαμονής. Αυτή η Σελήνη μου στον 4ο φταίει που είμαι σαν περιπλανόμενος Ιουδαίος.
Αν και δεν εχουμε την ιδια σεληνη σε αυτο μαλλον ειμαστε ομοιοποαθουσες.Οχι οτι με πειραζει κιολας αλλα λεω...:cheesy:
τι να πω τα εχω χαμενα ολα ακριβως οπως τα λεει ευχαριστω
χαχαχαχαχα μαρέσει πολύ η περιγραφη που κάνεις sagimoon!!!
Πραγματικά απόλαυσα το αρθρο σου! Συγχαρητηρια!