Re: Αύρα - Ένα φωτεινό σώμα
Αγαπητά μέλη
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάνω στο θέμα του άρθρου.
Αγαπητέ Grecodom
Αν βλέπετε αυτό που περιγράφετε, πρέπει να αντιλαμβάνεστε την αύρα σας όταν νοιώθετε ευχάριστα και είστε υγιής. Υπάρχουν κάποιοι με ευαισθησία στην αντίληψη της αύρας και μπορούν να την βλέπουν, άλλοι εξασκούνται στο να αναπτύξουν τέτοια ευαισθησία.
Αγαπητέ erastros
Δεν μπορώ να συστήσω άτομα στον χώρο αυτό, αλλά έχω τη γνώμη πως υπάρχουν. Μπορούμε, αν το επιθυμούμε, να αποκτήσουμε όλοι την ικανότητα, αλλά χρειάζεται πνευματική προσπάθεια και ευαισθητοποίηση των κέντρων μας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
πολύ καλό το άρθρο αλλά θέλω να κάνω μια σχετική ερώτηση. μια φορά είχα προσπαθήσει να δω την αύρα ενός ατόμου και είχε πράσινη και από πάνω χρυσή.!από ότι βλέπω δεν υπάρχει χρυσή,ίσως ήταν κίτρινη.πως γίνεται να έχει 2 χρώματα;δηλαδή είναι και απατεώνας και δείχνει διανοητικότητα; ποια από τις 2 αύρες υπερισχύει; Η κάτω(πράσινη) ή από πάνω από την πράσινη(κίτρινη);έχω μπερδευτεί λίγο
Απλά τέλειο και αυτό το άρθρο...Συγχαρητήρια Κα Σίμου Perfect
Όσον αφορά τα χρώματα, έχω ακούσει και την άποψη ότι ανάμεσα σε άτομα που βλέπουν την αύρα υπάρχουν διαφορές ως προς τις αντιστοιχίες.
Γνωρίζω 1-2 άτομα που μπορούν να δουν την αύρα όταν οι συνθίκες είναι ιδανικές (π.χ. να είναι ήρεμοι και όχι γεμάτοι άγχος/στρες κλπ). Απ'ό,τι μου'χουν πει, ισχύει και στην αύρα ό,τι και σε οτισήποτε άλλο: μπορεί να έχεις το χάρισμα μπορεί και όχι, αλλά πάντα χρειάζεται εξάσκηση.
Απ'όσο ξέρω, με τη χρήση της τεχνολογίας μπορεί να απεικονιστεί η αύρα και να έχουμε φωτογραφία και ανάλυση. Στην Ελλάδα υπάρχει η συγκεκριμένη συσκευή, αλλά δε γνωρίζω αν όντως είναι αξιόπιστη, ούτε που μπορεί να τη βρει κανείς..
Φαντάζομαι ότι αναφερεσαι στις φωτογραφίες Κίρλιαν. Αυτές λέγεται ότι μπορούν να αποτυπώσουν την αύρα που περιβάλλει τα όντα
Την αύρα μπορώ να την δω κάτω από οριμένες συνθήκες.. Η αύρα του ανθρώπου αλλάζει συνεχώς ανάλογα με τα συναισθήματα του..Μπορεί να έχει πολλά χρώματα στην αύρα του.. Το κύριο χρώμα είναι αυτό που εμφανίζεται πιο συχνά και είναι πιο έντονο κ ας το πούμε έχει μεγαλύτερη έκταση..