αν δεν κανω λαθος διαφορετικα δεν ερμηνευονται οι διαφορες οψεις?αλλο ειναι να εχεις συνοδο με τον αδη και αλλο να εχεις αντιθεση.υπαρχει μηπως καπου ποιο αναλυτικο κειμενο?Quote:
Originally Posted by panther
Printable View
αν δεν κανω λαθος διαφορετικα δεν ερμηνευονται οι διαφορες οψεις?αλλο ειναι να εχεις συνοδο με τον αδη και αλλο να εχεις αντιθεση.υπαρχει μηπως καπου ποιο αναλυτικο κειμενο?Quote:
Originally Posted by panther
Μια ερώτηση,η σύνδεση του Άδη με πλανήτες και σημεία μπορεί να βρεθεί και αναλυθεί σε εναν composite χάρτη το ίδιο όπως εδώ;
Πολυ καλο το αρθρο ως εδω:cheesy:
μπορει καποιος να μου εξηγησει
Τι μπορει να σημαινει ενα τετραγωνο Αδη(στο 10 με επιρροη υδροχοου) με μαυρη σεληνη(λιλιθ στο 12 αναδρομη με επηροη διδυμων), τριγωνο Αδη με Αρη, Αδης αντιθεση ηλιος ,Αδης αντιθεση γη και συνοδος με χειρωνα.ισως θα μπορουσε να ακολουθησει ενα συμπληρωματικο αρθρο με τους πλανητες που δεν αναφερθηκαν στο αρθρο εκτος κι αν οι οψεις με τους πλανητες αυτους δεν ειναι σημαντικες. Αν μπορει καποιος να με διαφωτισει σε γενικες γραμμες σχετικα με τις παραπανω αποριες θα το εκτιμουσα
:love:
Ένα ένα βγαίνουν στην επιφάνεια!Ο Άδης εχει εναν συγκεκριμένο συμβολισμο να υποθέσω..Πως παρουσιάζεται σε έναν χάρτη?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων:bigsmile:
Διαβασε απο τα κοκκινα γραμματα και κατω.
Δεν έχω καταλάβει το εξής.Βλεπω τον Άδη στον Ταυρο,εκει που έχω και την Αφροδιτη...Αυτο πρεπει να κοιταξω , οταν αναφερεται στη σχεση με πλανήτες που αναλύει το άρθρο?
Ευχαριστωbigsmile:
Δεν εχεις καμμια σημαντικη οψη του Αδη στο ωροσκοπιο σου.
Μην ασχολεισαι.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι στεκεστε στις τελευταιες πινελιες ενος χαρτη!:bigsmile:
Eυχαριστώ Αγγελική:bigsmile: .Απλά νόμιζα οτι όλοι οι αστρολογικοι χάρτες έχουν όψεις με τη συμμετοχή του Άδη....:sorry:
Γεια σας,
Ο Αδης τι κωδικα εχει? π.χ. ο Ερως εχει 433, ο Αδης?
Ευχαριστω,
Κρησσα
Ο ένας είναι αστεροειδής ο άλλος υποθετικός πλανήτης του συστήματος της Ουράνιαν.