μια που μιλαμε για ζωδια ποιο καλο παιδι που ειναι γνωστης μπορει να μου πει για σχεση λεων με σκορπιου;;;
Printable View
μια που μιλαμε για ζωδια ποιο καλο παιδι που ειναι γνωστης μπορει να μου πει για σχεση λεων με σκορπιου;;;
Υπάρχει παιδια μέλλον μεταξύ γυναίκας ζυγού και άντρα τοξότη...??
Καλή βδομάδα
ξέροντας ελάχιστα πράγματα θεωρώ πως είναι μια σχέση φωτια και λαβρα!!!!Quote:
Originally Posted by weiβheit
φωτιά ο λέων,νερό ο σκορπιος...πωπω...
αλλη μια φορά έχω ακούσει τέτοια σχέση και ήταν πολύ καλή...τώρα οι γνώστες θα σου πουν περισσότερα!
προσώπική μου άποψη απ'όσα γνωρίζω...ναι υπάρχει μέλλον!Quote:
Originally Posted by pamaria
ταιριάζουν αρκετα αν και η ανεξάρτητη φύση του τοξότη θα φαίνεται κάπως στο σταθερο ζυγό!
Quote:
Originally Posted by stabie
Αχ αυτή η ανεξάρτητη φύση του τοξότη...εκεί που παει να συνδεθεί παθαίνει πανικό.Τι είναι αύτο το κάτι που πρέπει να προσέχω για να τον φέρω πιο κοντά μου...ΑΝ γνωρίζεις δώσε καποια συμβουλή....Ευχαριστώ
Μαρία
Να μην τον πιέζεις!!! Δεν μπορώ να γράψω άλλα γιατί θα ξεφύγω από το θέμα και θα με κυνηγάνε!!!Quote:
Originally Posted by pamaria
Φιλικά
Ιουλία
ναι αλλα να προσεχεις μην μπεις στο τριπακι για να μην πιεσεις εσυ αυτον να πιεζεις ή να καταπιεζεις τον εαυτο σου.μιλησε του, ξεκαθαρισε το τοπιο,προσπαθηστε αλλα αν δεν βγαινει ξεκολληστε.Προσωπικη αποψη παντα:smile1:
θα μου στειλετε τον αστρολογικο χάρτη ενος ατόμου που μ ενδιαφέρει;ή στείλτε μου στοιχεία να ΄τον καταστρώσω εγώ.
Λενε οτι υπαρχει ελξη αλλα δεν ειμαι σιγουρος για διαρκεια (σε σχεση)
Προσωπικα οσες Λεονταρινες γνωριζω δειχνουν προς τα εξω ενα προσωπο "αγιουσας" και οτι και καλα νοιαζονται και αγαπανε ολους......................αλλα στην πραγματικοτητα ειναι τρομερα εγωιστριες και συμβιβαζονται ευκολα με καποια πραγματα αμα ειναι προς το συμφερον τους