Originally Posted by may
Αγαπητή φίλη,
σου παραθέτω, αν και λίγο αργοπορημένα αυτά που διακρίνω εγώ στο χαρτη σου. Πάντως από όσα είπες παραπάνω ο 12ος σου έχει κατά κάποιον τρόπο εκδηλωθεί.. ο 12ος είναι κ ο οίκος της ξενιτιάς, εκεί όπου πάει κάποιος κ συνήθως μένει. Δεν είναι σαν τον 9ο ή τον 5ο που κάνει το ατομο να επιστρέψει.
Συνεχίζω!! Και φυσικά περιμένω τα σχόλιά σου, καθώς και τις υποδείξεις σου!
Από τη σελήνη σου φαίνεται ότι είσαί ένα πνεύμα ονειροπόλο, με φαντασία κ κίνηση. Πιθανόν να δέχθηκες επιρροές από τη μητέρα σου στο πως θα διαβάσεις η ακόμα κ τι θα σπουδάσεις. Όλα τα παραπάνω έχουν μέτρο (δεν είσαι δηλ. φαντασιόπληκτη!! λόγω του 6γωνου της Σελήνης με τον Κρόνο). Μετακινήσεις πολλές (αφού προέρχεται από τον 1ο σου.) Φαίνεται επίσης ότι ίσως να 'εχεις δεχθεί βοήθεια απο αδέλφια.
Από τον 4ο κ τους πλανήτες φαίνεται ότι ίσως έχεις ταπεινή κ απλή καταγωγή (δεν το λέω για κακό, μην παρεξηγηθείς), ίσως διαζύγιο γονέων ή έντονη κ άστατη ζωή, με δοκιμασίες. Διαφορετικά αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι έφυγες ξαφνικά από το πατρικό σου ή ότι για τους γονείς σου η αναχώρησή σου να ήρθε σαν κεραυνός!! Είσαι επίσης τρυφερή κ φαίνεται να παντρεύτηκες από έρωτα κ από τον 5ο σου οίκο φαίνεται ότι το άτομο που συνάντησες κ ερωτεύτηκες στη ζωή σου έχει έντονα στοιχεία νερού αλλά κ ότι ήρθε από μακριά. ίσως φιλάσθενο παιδι. Από τον 6ο φαίνεται εργασία στο εξωτερικό σε σχέση με χρήματα, κεφάλαια, αναδιοργανώσεις;; Από τον 7 προκύπτει είτε γάμος που άργησε να γίνει ή ότι υπάρχει διαφορά ηλικίας στο γάμο κ από τον κυβερνήτη του αυτό ακριβώς που συμβαίνει τώρα, ότι ζεις σε άλλη χώρα. Από το 8ο κ το Δια φαίνεται τάση για σημαντική κληρονομιά ή απόκτηση ακινήτων, αλλά γενικότερα κ από τη θέση του Ηλίου στο 12ο από το 2ο φαίνεται καλή οικονομική κατάσταση. Από τον 9ο φαίνεται ότι κάνεις πολλά ταξίδια "αέρινα" κ ότι σε συμπαθούν άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό κ ότι εκεί αποκτάς δράση κ ρόλο. Φαίνεται επίσης κ το άτομο που έφερες στο πατρικό σου από το εξωτερικό κ ίσως το άτομο αυτό να έχει ταιριάξει αρκετά μα κάποιον από τους γονείς σου. Σίγουρα όμως προκύπτει μια δοκιμασία στην οικόγένεια απο τον Ερμή στο 12ο. Αν κ εγώ νομίζω ότι αυτό σχετίζεται με την αναχώρησή - μετακόμισή σου για άλλο κράτος.
Αυτά από εμένα!!
Ελπίζω να έχω πέσει μέσα έστω κ λίγο!!
:love: