Originally Posted by
hattie23
Θα συμφωνησω σχετικα με τους αναδρομους πλανητες και το ποσο γρηγορα δινουν απαντησεις .
Να προσθέσω κ' εγώ ότι οι αμοιβαία συγκλίνουσες όψεις σημειοδοτών φέρνουν γρήγορα αποτελέσματα
Ωστοσο εξαρταται και για το ποιοι πλανητες ειναι αναδρομοι .Ας πουμε ο Ερμης δινει γρηγοροτερα καποια αποτελεσματα απο οτι ο Κρονος. Εξαρταται επισης απο ποιο ζωδιο η οικο βρισκονται αυτοι αναδρομοι .
Σε προσωπικο παραδειγμα που θα δωσω ,εβλεπα προσφατα εναν χαρτη οπου τοσο εγω οσο και το ζητουμενο ημασταν με δεικτη τον ερμη . Ενας αναδρομος πρεπει να εξεταζεται υπο το πρισμα τι θεματα επηρεαζει .Ο ερμης επηρεαζει την επικοινωνια.Η σεληνη μεσα στο χαρτη εδειχνε καθαρα οτι αλλα ειχα καταλαβει εγω και αλλα εκεινος και οτι συντομα θα φαινονταν .Και οντως:D Μεσα σε δυο μερες ,ειχα την απαντηση που ειχα δει .
Εχω μια ερωτηση .
Σε ενα χαρτη που καταστρωσα . Η σεληνη ηταν κενης πορειας στους Ιχθυεις στον 6ο .Ωστοσο η σεληνη δεν θεωρειται κενης πορειας στους Ιχθυεις .Αρα πως το ερμηνευω ?Φανταζομαι με βαση τις οψεις που ειχε πριν μπει σε κενη πορεια .(αυτο και εκανα ) .