Λένα καλησπέρα,
από τις 5 όψεις που αναφέρεις εγώ θα εξαιρούσα εκείνη με το βέρτεξ κι εκείνη με το Χείρωνα για να ασχοληθούμε αρχικά με τους 8 βασικούς πλανήτες και τα φώτα. Δες αν τα ζευγάρια Ερμής-Κρόνος, Άρης - Ουρανός και Δίας - Ουρανός έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους στο γενέθλιο χάρτη, αν σχηματίζουν κάποια όψη εννοώ.
Σε δεύτερη φάση δες ποιών οίκων είναι κυβερνήτες. Πχ Ερμής (κυβερνήτης 4ου) και Κρόνος (κυβερνήτης 8ου) για να πάρουμε μια ακόμη ένδειξη ποιους τους τομείς της ζωής του ανθρώπου θα επηρεάσουν τα γεγονότα που θα εκδηλωθούν.
Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής θα κυβερνά περισσότερους από έναν οίκους (κυβερνήτης Διδύμων και Παρθένου). ΠΧ Στο δικό μου γενέθλιο χάρτη κυβερνάει 3 οίκους (4ο,5ο και είναι συγκυβερνήτης 7ου) που σημαίνει ότι όταν ενεργοποιείται στο ηλιακό ΄τόξο επηρεάζονται πολλοί τομείς της ζωής μου.
Ρίξε μια ματιά και πες μας!
@toniateddybear, το χρησιμοποείς μετά το σαμπουάν και πριν το μαλακτικό για 3 λεπτά :p:p
Τόνια, το ηλιακό τόξο είναι μια προγνωστική μέθοδος της αστρολογίας, σύμφωνα με τη θεωρία της οποίας μετακινώντας τόσες μοίρες το΄γενέθλιο ωροσκόπιο ενός ατόμου (πλανήτες και ακμές μαζί) όσες είναι η ηλικία του, μπορούμε να δούμε πότε θα συμβούν κάποια σημαντικά γεγονότα στη ζωή του καθώς και τη φύση των γεγονότων αυτών και τους τομείς της ζωής του που θα αφορούν.
Πιο συγκεκριμένα, αν μας ενδιαφέρει πχ να δούμε πως θα είναι το 25ο έτος της ζωής ενός ατόμου θα πάμε όλους τους πλανήτες και ακμές 25 μοίρες μπροστά από τη γενέθλια θέση τους και θα δούμε τι όψεις σχηματίζουν οι προχωρημένοι αυτοί πλανήτες με τους γενέθλιους (Οι όψεις μεταξύ των προχωρημένων θα είναι οι ίδιες). Μια μοίρα = ένα έτος δηλαδή.
Σημείωση: Μη δέσεις σκοινί κορδόνι το '1 μοίρα'. Η πραγματική απόσταση είναι η κίνηση του Ήλιου που μπορεί να είναι διαφορετική (πχ 1' 03'', 0' 57'' κτλ κτλ)
Σημείωση ΙΙ: Γίνονται μαθήματα στο σαιτ 'Ηλιακού Τόξου' και η κ. Μόζορα που διδάσκει είναι εξαιρετική όπως και η ύλη που έχει γράψει για το θέμα του Ηλιακού Τόξου. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται.
Φιλιά